0
Domácnost Ke stažení

Pojďme si uklidit – týdenní odškrtávací plán den po dni k tisku (dnes 4. den – PRÁDELNA)

Á prádelna. Dnes tady mám asi nejkratší seznam, hotovo budeme mít během chvilky. Ti z vás, kteří mají jako já za prádelnu koupelnu (a ke skládání oblečení vyluxovaný koberec, gauč a někdy postel v ložnici), pokliďte podle uvedených bodů část koupelny. Zítra budeme s koupelnou pokračovat. A jako předtím si můžete seznam stáhnout zcela zdarma a vytisknout z jpg obrázku nebo pdf souboru (Úklid-tisk-4-prádelna). Vytištěné si je pak můžete třeba umístit na lednici nebo do pořadače.

Tipy

V posledním bodu seznamu doporučuji oblečení, která už členům rodiny nesedí (a případně je potrhané, s nevypratelnými fleky nebo nikomu nesluší) darovat na charitu nebo využít “na hadry”. Tak to dělám já. Když jsem letos procházela skříně, udělala jsem si několik hromádek. Oblečení, které mi neslušelo nebo nesedělo jsem dala do pytle pro charitu. Ještě ho může nosit někdo jiný, když ne já. Oblečení, které bylo potrhané, příliš opotřebované nebo mělo fleky, které se mi už dlouho nedařilo nijak vyprat, jsem rozdělila na hadry, tedy na látky, které se mi budou hodit na úklid (na to jsou dobré staré savé utěrky a bavlněné oblečení) a na vyhození. Toho moc nebylo. Taky jsem našla pár hodně malých kousků po dětech, které jsem mohla darovat kamarádce, která čekala děťátko. Oblečení se taky můžete pokusit prodat na bazoši nebo Vintedu.

 

Také by se vám mohlo líbit...

1 komentář

  • Odpovědět
    Alena
    22.3.2020 at 9:39

    Já jsem při úklidu vždy zmatkář. Přebíhám od jedné činnosti k jiné, takže mně se bude tento návod moc hodit. Doporučuji i ostatní. A

Přidat komentář

Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

Přihlášení bylo úspěšné.

Sdílet na Pinterestu