0
Doporučené Recenze Vzhled

Sérum na prodloužení řas, které funguje

V dnešním článku se chci podělit o zkušenost mé maminky, která otestovala sérum na prodloužení řas od Di Angelo Cosmetics.

Sérum na prodloužení řas od Di Angelo Cosmetics mělo dobré recenze, a tak se mamka rozhodla jej vyzkoušet. Zatoužila po delších řasách a já byla zvědavá, jak sérum zafunguje. Třeba by se mi jednou mohlo hodit!

Po měsíci moje mamka opravdu viděla změnu. Když mi nedávno ukazovala řasy, musím uznat, že to byl viditelný rozdíl. Řasy byly od pohledu výrazně delší. Nebyla jsem sama, kdo viděl rozdíl. Sérum skutečně funguje. Ale samozřejmě doporučím, jako vždy, vyzkoušejte sérum na sobě nejprve opatrně, protože se den co den setkávám s lidmi co mají nejrůznější ukázky alergických reakcí na nejrůznější věci.

Vlastnosti a použití

Vyzpovídala jsem mamku ohledně používání séra. Sérum prý nijak nevoní ani nepálí (moji mamku). Používala sérum vždy ráno a večer. Sérum je transparentní a má objem 6 ml. V popisu na e-shopu notino.cz píší, že přípravek řasy celkově posiluje, ztmavuje a zanechává je pružnější a objemnější.

Sérum obsahuje směs nanopeptidů, díky nimž vyživuje řasy od kořínků a posiluje jejich růst. Dále obsahuje arginin (urychluje růst řas), výtažek z jujuby (intenzivně hydratuje řasy po celé jejich délce), hydrolyzované hedvábí (co to je? To slyším poprvé. Ale prý dodává řasám pružnost a lesk.), keratin (chrání řasy před vysušením) a kolagen (zvyšuje pevnost a pružnost řas).

Kde koupit

Mezi e-shopy, které toto sérum nabízí patří například Vivantis.cz, notino.cz, nebo krasa.cz. Cena se pohybuje okolo 1950 korun.

Máte se sérem také zkušenost? Napište mi nebo se svěřte v komentářích!

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu