0
Doporučené Ostatní Recenze

Hledáte dárky pro své blízké? Podpořte jejich zdraví s dárkovou sadou Minus Age

Dnes vás chci seznámit se značkou Minus Age, která nabízí podpůrné prostředky pro zdraví, nyní dokonce v elegantním vánočním balení a s výhodnější cenou.

Minus Age

Za cíl si Minus Age dává podporu zdraví a zpomalení projevů stárnutí. V jejich nabídce najdete například Magnesium, probiotika a prebiotika, Vitamín D a další, v podobě tablet.

Novinka – Bioelixír

Mezi novinky patří Bioelixír, který podle e-shopu podporuje správnou funkci imunitního systému, přispívá k normálnímu stavu nehtů, vlasů, přispívá ke správnému fungování štítné žlázy, chrání buňky před oxidativním stresem a u mužů podporuje správnou spermatogenezi. Doporučené dávkování: 1 až 2 kapsle denně, které je vhodné zapít. Tyto kapsle jsou umístěné v blistru a následně papírové krabičce.

Dárkové balení pod stromeček 5 + 1 zdarma

V dárkové krabici můžete obdržet výhodnou sadu 6 balení dle svého výběru v akci 5 + 1 zdarma. Sada Vám dorazí v elegantní bílé krabici s červenou stužkou, takže máte o dárkové balení postaráno. Já osobně věřím, že například vitamin D nyní v zimě naše těla ocení (D je vitamin, který získáváme ze slunce) a hodí se i Magnesium, Fullbiotic (probiotik s prebiotiky pro každodenní užívání), Omega 3 nebo Liposomal C.  Před užitím zkontrolujte popisky, mnohé z těchto produktů nejsou určené pro těhotné a kojící ženy a děti.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu