0
Vzhled

Dbáme na detaily aneb Elegantní pásky od Orsay

Značka Orsay mi zavítala do šatníku vcelku nedávno. Dříve se tam spíš zatoulala, když mi z Orsay někdo něco dal, ale poslední dobou tam některé věci nakupuji cíleně. Moc se mi líbí jejich šaty, sukně a teď také pásky!

Taková drobnost jako pásek umí celému outfitu překvapivě dost pomoct. Já měla donedávna v šatníku jeden fialový pásek z dětství a jeden černý, který byl sice super, ale poslední dobou začal vypadat moc opotřebovaně. Je potrhaný, odrbaný, polámaný, myslím to tak, že i do Červeného kříže bych se jej styděla odnést.

A tak jsem si udělala radost a koupila si pěkné pásky k džínům. Problém nastal, když jsem viděla ty krásné barvy, elegantní přezku… Já se prostě neovládla! Koupila jsem si červený, tmavě modrý, klasicky černý a bílý. Váhám navíc také nad hnědým s vyšívanými kytkami, protože vypadá prostě úžasně!

Trochu se liší vzhledem povrchu. Červený pásek je z ekosemiše, čemuž odpovídá i jeho povrch, černý a bílý jsou z ekokůže. Modrý je také z ekokůže, ale ještě navíc má na sobě jemný vzorek, takové šrafování.

Musím vám je ukázat, protože jsou prostě dokonalé. Krásné, elegantní, vkusné a už vidím, jak je budu kombinovat se zbytkem šatníku. Moje srdce si získal hlavně ten červený!

Co se ceny týče, každý tento pásek (s výjimkou hnědého) je momentálně pod štítkem Special price (speciální cena) na stránkách Orsay a s každým se vejdete do dvou set. Naposledy byl každý za 169 korun, kromě hnědého, ten je jako “novinka” za 199 korun.

Zdroj fotografií: Orsay.com

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu