0
Recenze Vzhled

Páni z Ponožkovic jako dárek

Možná se divíte, proč dělám recenzi na pánské ponožky. Jenže podle mě na to mám nárok, protože jsou to většinou ženy, které tyto ponožky kupují jako dárek. Pokud chcete nějakému muži či chlapci ve svém okolí udělat radost, kupte mu ponožky. Ale ne jen tak ledajaké, kupte mu ponožky od Pánů z Ponožkovic.

Neplatíte jen jeden pár, zaplatíte si jakési “předplatné” (na 3, 6 nebo 12 měsíců), díky kterému dotyčnému dorazí každý měsíc do schránky vždy jeden pár s originálním designem a rovněž originálním dopisem, který popisuje, jak k danému designu došlo. Dotyčný pán (muž či chlapec) je tak členem klubu Pánů z Ponožkovic a může si užívat této výsady.

Jde skutečně o pánskou záležitost, i když Páni z Ponožkovic už tradičně přichází okolo Vánoc s dámskou kolekcí tří párů, které dorazí v průběhu tří měsíců, takže když chce i muž udělat radost ženě k Vánocům, tak může.

Páni z Ponožkovic se rovněž chlubí moc pěknými webovými stránkami. Tam se dozvíte vše co vás zajímá o klubu i samotných ponožkách. Také zde samozřejmě můžete zakoupit ono výše zmíněné předplatné. Jednotlivé ponožky zakoupit nelze. Fotografie ponožek, které už jsou na světě, tady najdete rovněž.

Dopisy

Doprovodný dopis ve zlaté obálce na hezky zabarveném kvalitním papíře je vždy něčím, co si musím přečíst, přestože ponožky chodí většinu roku pouze mému manželovi. Na tom se totiž “sekretář Pánů z Ponožkovic” vždycky vyřádí. Mě se styl jejich psaní líbí, dopis mě baví číst, takže předpokládám, že tak splnil svůj účel. Nebudu vás obírat o zážitek, o stylu těchto dopisů si můžete udělat představu na jejich webových stránkách.

Kvalita ponožek

Co se týče vzhledu, v 99% se mi designy a barevné kombinace líbí. Většinou je to taková divočina, ale to je to, co dělá z těchto ponožek velmi originální a krásný doplněk pánského oblečení. Ponožky jsou kvalitní, barvy stálé, vydrží asi to, co standardně kvalitní ponožky.

Cena

Tříměsíční členství můžete koupit už za 599 korun. Na půl roku vás ponožky vyjdou na 1099 korun a roční členství 1999 korun.

Skvělý dárek

Suma sumárum, ponožky od Pánů z Ponožkovic mohu jako dárek vřele doporučit.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu