0
Recenze Rodina

Nejlepší puzzle pro děti

Mám ráda puzzle. Co ale nenávidím, jsou neúplné sady, poztrácené dílky o velikosti padesátikoruny (nebo i menší), které hledáte zapadlé někde v gauči. Jen si to představím a už mi jde z uší pára.

Pro děti jsou puzzle hezká zábava. Jak ale zařídit, aby nespolkli nebo nepoztráceli jednotlivé dílky hned ve chvíli, kdy krabici otevřou? Seznamte se s velkým maxi puzzle!

Maxi puzzle má 24 velkých dílků, které by nespolkl ani dospělý, dobře do sebe pasují a zobrazují nejoblíbenější postavy z pohádek. Cenově se pohybují někde okolo 200 korun a jsou prostě skvělé. Vhodné jsou zhruba od dvou, tří let věku. Dílky jsou vcelku odolné. Děti bude stavění puzzle bavit, bude se jim snadno hledat a dobře uklízet do krabice. Jestli chcete dětem pořídit puzzle, doporučuji tyto. Stačí si jen vybrat oblíbený motiv.

Dejte ale při výběru pozor, aby šlo opravdu o Maxi puzzle a nekoupili jste obyčejné maličké puzzle o 24 mini dílcích. Proto jsem vám sem přidala odkaz na Megaknihy.cz, kde můžete koupit toto puzzle s motivem z pohádky Auta, Sněhurka a sedm trpaslíků, Ledové království, Medvídek Pú, Hodný dinosaurus, Mickey Mouse, Krteček a navíc puzzle se třemi princeznami (Locikou, Jasmínou a Růženkou). Každé puzzle stojí momentálně na Megaknihách 188 korun, akorát Hodný dinosaurus stojí 184 korun.

Puzzle doporučuji stavět na tvrdém rovném podkladu, ideálně na zemi nebo na stole. Na měkkých a chlupatých kobercích se puzzle bude dětem hůř stavět.

 

Zdroj fotografií: megaknihy.cz

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu