0
Doporučené Ostatní

Pár slov, jen tak na skok :)

Krásné páteční dopoledne, přátelé.

Tak jsem zase na skok tady. Na klíně mám kočku a jsem celá obalená chlupy. To byste nevěřili, co kočka plemene ragdoll a pes plemene zlatý retrívr pouští chlupů! Protože je plno našich kousků oblečení v barvě nebo jsou černé, tak bílé chlupy vidím všude. Už i sušička je na to krátká, a tak běhám všude s takovým tím válečkem z Ikei a odchlupacuji všechno kolem mě (i na mě). Je to na oblečení, na gauči, všude!

Naše štěně jsem snaživě vzala za paní cvičitelkou a hezky jsem ji poprosila o radu. Štěně na vodítku tahá a já nevím, co s tím. Vím jen, že se musí cvičit. Naštěstí máme paní cvičitelku velice blízko, takže jsme se sešly a ukázala mi, co máme trénovat. Samozřejmě se teď snažím denně jít cvičit s Happy sama někam na louku, ale jsem ráda, že takové to oficiální cvičení s cvičitelkou pro mě neznamená dojíždění kamsi do Horní Dolní. Už vím, co zatím trénovat, takže se každý den vybavím pamlsky a jdeme někam na louku zkoušet, jestli si Happy pamatuje povely, přiběhne, sedne si a tak podobně. Včera šla kolem nás jedna paní a povídala mi, že nás den předtím sledovala z balkónu, a že mám šikovné štěně. No vida, ani jsem nevěděla, že tam někomu děláme představení. Teď v neděli jdeme s Happy na cvičák, kde budou další štěňata, tak to bude sranda. Asi. Uvidíme. Nebo to bude katastrofa, to je také možnost. Happy ale cvičení baví. A samozřejmě ji nejvíc baví cpát se pamlsky.

Stejně nadšeně jsem se pustila do cvičení andulky, poprvé v životě máme doma chytrou andulku, tak mám naději. Jen doufám, že jednou děti nezapomenou zavřít dveře a kočka si nedá nadějnou andulku k obědu. Vzhledem k tomu, že andulku nechávám skoro celý den lítat po pokoji a děti párkrát už zavřít zapomněly, a  kočka je neustále na stráži, tak je to možná jen otázka času. Manžel říká, že by byl alespoň klid, ale já si Františka oblíbila, a tak kočku vytrvale odháním. Doufám, že si tím vysloužím Františkovu přízeň, kterou mi časem projeví třeba tím, že si mi sedne na prst. No co, doufat můžu.

Občas lítám jako hadr na holi, vozím děti do školy a na kroužky, nakupuju, vařím, uklízím a smutně koukám po barvách, co mi leží na stole a čekají, až zase něco namaluji. Už by to zase chtělo vzít štětec do ruky, tak snad o víkendu. A klávesy mi taky trčí vyčítavě v rohu, a to jsem se chtěla naučit tu suprovou melodii z Ghost Busters a pak mám ještě pár písniček, ale ne a ne se k tomu dostat. Pořád má přednost něco jiného.

Má kamarádka nedávno přivezla nové krystaly, tak jsem se u ní pro pár stavila. Popravdě, takový krásný, barevný, blyštivý kámen se snad musí líbit každému. Mám své krystaly na jídelním stole, spolu se svíčkou a květinami, a ten pohled mi zlepší pokaždé náladu. Jestli mi tam díky nim třeba i proudí nějaká dobrá energie, tím líp. Koukněte se na ten obrázek se zeleným kamenem a hruškou. To lesklé je kámen. Kdyby se ale neleskl, že vypadá stejně jako ta hruška za ním?

 

Také jsem si dala v poslední době víc záležet na snídaních a řeknu vám, to je taky skvělá změna. Jak se ráno dobře najíte, hned se vám zdá celý den lepší. A přitom stačí čerstvý chleba (z obchodu) namazat domácí pomazánkou (zkuste třeba tuňákovou), posypat petrželkou nebo pažitkou, přidejte malou mističku ovoce (hroznové víno, jahody…), nalijte sklenici vody nebo dobrého čaje a voila! máte snídani jako z magazínu. A navíc výbornou. Zkuste to.

 

A poslední novinka u mě – mám první “pokusné” nálepky se svými obrázky! Co jim říkáte? 🙂

Tak já zase půjdu, užijte si krásný den ♥

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu