0
Doporučené Návody Ostatní

Hadejslova.cz – procvičte si zábavně mozkové závity

Krásné pondělí přeji.

Dnes přináším další parádní stránku, která Vám potrénuje mozkové závity. Já si teď s manželem skoro denně zkouším hádat slovo. Na stránce hadejslova.cz najdete políčka. Hraje se to tak, že zadáváte existující slova na pět písmen a snažíte se tak uhodnout slovo. Máte vlastně jen šest pokusů. Jak můžete vidět na názorném příkladu, já včera začala slovem ZAJÍC.

 

Kliknete na šipku v zeleném kolečku a ukáže se, jestli je některé z písmen správně a na správném místě.

Já mám dobře C, a je na správném místě. Proto se objevilo v zeleném poli. Kdyby písmeno C bylo správně, ale na špatném místě, tak by bylo v oranžovém poli. Kdyby bylo špatně a ve slově nebylo, objevilo by se v šedém poli.

Zkoušela jsem další slova a snažila jsem se neopakovat písmena, která tam podle šedých polí nepatří. Nakonec jsem trefila správné slovo, tentokrát to byl KUPEC.

Hraji to poněkolikáté a takhle rychle jsem to uhádla poprvé. Včera to bylo na poslední pokus a předtím se mi to nějak nedařilo uhádnout. S mým manželem se nemůžu srovnávat, ten hádá obvykle mnohem lépe než já. Je zajímavé, kolik slov na pět písmen vlastně existuje! Řeknu vám, to si člověk procvičí hlavu! Doporučuji, zkuste hadejslova, je to zábava. 🙂

Pro případ, že jste pravidla hry podle mého výkladu nepochopili, tak tady máte oficiálně popis pravidel hry z webu hadejslova.cz

Také by se vám mohlo líbit...

2 Komentáře

  • Odpovědět
    Meggie
    10.2.2022 at 8:17

    Ahoj, děkuji za tip!!!!!! Je to návykové!!! ta radost když uhodneš…. Aktivniholka.cz

    • Odpovědět
      Bára
      10.2.2022 at 8:36

      S radostí! Úplně souhlasím 🙂

Přidat komentář

Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

Přihlášení bylo úspěšné.

Sdílet na Pinterestu