0
Recepty

Tuňáková pomazánka

Tuňáková pomazánka je výborná. Skvěle se hodí jako pohoštění pro návštěvu nebo lehkou večeři (snídani, svačinu…) Navíc je to skvělý způsob, jak zařadit do jídelníčku ryby.

Co potřebujeme:

  • tuňáka ve vlastní šťávě (z konzervy 195 g)
  • 1 jarní cibulku nakrájenou nadrobno
  • 3 x 80 g vaničky Gervais Original Krémový tvarohový sýr (to znamená dohromady 240 g)
  • 1 zarovnanou čajovou lžičku dijónské hořčice
  • pár kapek citrónové šťávy (podle chuti)
  • sůl a pepř (podle chuti)

Jak na to:

Nejprve vidličkou pořádně rozmícháme tuňáka s Gervais sýrem. Pak vmícháme lžičku hořčice. Když je vše krásně smíchané, přidáme sůl, pepř a případně citrónovou šťávu, podle chuti. Vše pořádně smícháme a přimícháme na drobno nakrájenou jarní cibulku. Misku přikryjeme potravinářskou fólií a dáme pomazánku vychladit do lednice do doby, kdy si jí budeme chtít namazat na pečivo.

Také by se vám mohlo líbit...

2 Komentáře

  • Odpovědět
    Alena
    23.4.2020 at 11:24

    Hned si jdu pomazánku udělat.

    • Odpovědět
      Bára
      10.5.2020 at 22:28

      Je výborná, tak přeji dobrou chuť 🙂

Přidat komentář

Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

Přihlášení bylo úspěšné.

Sdílet na Pinterestu