0
Recenze

Recenze Mixit

Tak tohle je jedna zcela upřímná recenze na Mixit!

Mixit vyrábí müsli, tyčinky, nově také nápoje, ale hlavně nabízí možnost namixovat si své müsli podle chutí  zákazníka. Zkrátka si můžete namixovat směs do tubusu, podle toho, co máte rádi. Začnete cereálním základem (ovesné vločky, obilovina amarant, pečené variace, corn flakes atd…), pokračujete sušeným ovocem (banány, datle, fíky, jablka, mango, borůvky…) a zakončíte ořechy (arašídy, lískové ořechy, mandle, pistácie, vlašské ořechy). Vylepšit mix pak můžete ještě čokoládovými hoblinkami, kávovými zrny, kokosovým cukrem, skořicí, ovocnou čokoládou a dalšími dobrotami.

Já se do něčeho takového zatím nepouštěla, ale koupila jsem si několik hotových mixů. Přináším čerstvou recenzi, ať víte co čekat, až si budete chtít taky nějaký ten tubus koupit.

Mixit recenze

Pro milovníky čokolády

S radostí představuji Čoko-ládování od Mixit. Jestli máte rádi čokoládu, v této směsi je jí až až. A teď, když už není takové horko a čokoláda se vám v tubusu nebude tak snadno rozpouštět, si jí můžete dopřát. Hezky to křupe, ochutí to čokoládově mléko, ale jíst se to dá i samotné. Vlastně mi žádný tubus nepřežil do druhého dne. Je to sladké, je to dobré, je to Čoko-ládování! Za mě, vrchního mlsouna, palec nahoru.

Překvapení v Narozeninovém mixu

O první místo se dělí s Čoko-ládováním Narozeninový mix. Ten má v sobě také dost čokolády, ale také vynikající, mrazem sušené ovoce. Nejraději mám banán, který je nádherně aromatický a chuťově nepřekonatelný. Asi je to poprvé, co se setkávám s mrazem sušeným ovocem. Je báječné. Ono tak jako křupne, ale není tvrdé. Hned se rozpadne. A chutná úžasně. Ještě jednou, doporučuji vyzkoušet hlavně ten banán. Sušené banány bývají tvrdé jako kámen, ale mrazem sušený banán je křehoučký, křupavoučký, voňavý a tak chutný! Možná bych si ho příště mohla koupit celou pikslu, třeba na zimu, a dávat si ho do jogurtu, mňam mňam. Jestli máte rádi ovocné varianty, vyzkoušejte Narozeninový mix. Je to limitovaná edice, tak moc neváhejte.

Zklamání v dalších mixech

Vyzkoušela jsem ještě variantu Pepek bezlepek a Testováno na dětech 🙂 a byla jsem zklamaná. Pepek bezlepek byl takový celý kyselý, díky použitému ovoci a Testováno na dětech určitě nebylo testováno na mých dětech, protože ty to po prvním ochutnání odmítali dále jíst. Možná že to na ně bylo moc zdravé! Myslím, že zatím je to tak 50 : 50, něco od Mixit lze vyloženě milovat, něco bych jen tak znovu nekoupila.

Mixitky

Tyčinky od Mixit, které jsem zatím vyzkoušela, jsou skvělé v tom, že nemají v sobě klasický cukr. Jsou slazené hlavně datlemi, které ale pak chuťově udávají tón celé tyčince. Nejlepší varianta je BANÁN A KOKOS, ostatní jsou pak podle mě o maličko slabší (ale ještě jsem nezkoušela všechny). Musím říct, že i když jsou slazené datlemi, jsou velmi sladké. Možná trošku až moc.

Kde Mixit sehnat?

V Písku jsem na Mixit narazila hlavně v Pekařství u Slona. Mají tubusy, tyčinky a dokonce i pytlíky (s kašemi Mixit). Možná se u nich dá nějaký určitý hotový Mixit objednat, to ale nevím jistě, museli byste se zeptat sami.

Ještě jsem objevila jeden produkt Mixit v písecké dm drogerii. Závěrem uvedu, že Mixit jsou v porovnání s ostatními müsli docela drahé. Ale najdete tu skutečně pořádné kousky ovoce, čokoláda je skutečně čokoládová a možnost namixovat si svůj vlastní mix taky nenabízí každý.

A nakonec okem grafika

Moc se mi líbí jejich webové stránky. Ty se opravdu povedly.

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu