0
Ostatní

Eshopy a webové stránky, které mě v poslední době zaujaly

Krásný den,

teď jsem tu jen tak na skok, ke klávesnici skáču od chystání věcí do školy, domácími úkoly a zkoumáním krasopísanek. Co to je? To si brzy povíme. Dnes vám ale chci ukázat několik webových stránek a eshopů, které mě zaujaly. Můžeme?

Takže, jistě nikoho z vás nepřekvapí, že jsem milovník výtvarných potřeb, papírenského zboží, uměleckých předmětů, fotografií a knih. Ono by se toho jistě našlo víc, ale dnes vám ukážu stránky, které v poslední době podezřele často otevírám a dokonce jsem si z některých před časem i něco objednala.

Chaukiss

V Chaukiss se snoubí ilustrace, práce s akvarelem a krasopis. Můžete si objednat krásné přáníčko, líbivý podtácek nebo něco, co vám pomůže s plánováním. Já neodolala týdennímu plánovači, který se mi moc líbil, TO DO seznamům a nákupním seznamům. Nejen, že to všechno je praktické a skvěle to vypadá, ale přišlo mi to i krásně zabalené. Balíček mi udělal velikou radost, protože z něj dýchalo, jak se tvůrci a prodejci snaží udělat radost zákazníkům. Měla jsem z toho hned lepší den, opravdu.

Paperlove

Hezké zboží a boží logo! To je Paperlove.cz. Mají pěknou nabídku zboží a najdete u nich i brushpeny na krasopsaní.

Yuppi

Yuppi.cz se mi také moc líbí. Vzhled eshopu a hlavně produkty, kterých je tu slušný výběr. Zaujalo mě, že Yuppi.cz nabízí například písanky Kelly Creates nebo akvarely od ART PHILOSOPHY. To moc českých eshopů nedělá, jestli vůbec nějaké. Psala jsem si jim na eshopu i o nějaké rady, například jaké jsou vhodné štětcové fixy pro písanku Kelly Creates nebo jaké linery (fixy s tenkým hrotem) jsou vhodné pro práci při kombinování akvarelových barev a linerů. Se vším mi ochotně a rychle poradili, takže za mě jednička i za zákaznický servis.

Z lesa

Zlesa.eu je zajímavý web s rozkošnými předměty, například baculatými hrníčky se svíčkou. Přiznejme si, že se mi nejvíc líbí fotografie pořizované v lese na mechu, to je skvělý nápad. Celý web působí příjemně.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu