0
Doporučené Malování Ostatní

Znáte diamantové malování?

Není to tak dávno, co jsem vám povídala o malování podle čísel a dalších relaxačních technikách. Dnes vám chci představit další skvělou možnost, jak na chvilku zahodit problémy za hlavu a soustředit se na teď a tady. Znáte už diamantové malování s rámem?

Přiznejme si, že dnes je důležitější než kdy jindy najít si čas a klid, vyčistit si hlavu a alespoň na chvíli vypustit z hlavy ty hrůzy, o kterých slyšíme každý den. Člověk se pod neustálým přílivem strašných zpráv může brzy cítit velmi špatně a abychom to ustáli, musíme o svoji psychiku pečovat. I já se zapojila do pomoci ukrajinským běžencům, ale také dobře vím, jak je náročné být ze všech stran bombardován strašnými zprávami a děsivými obrázky a videi. Každý z nás musí najít způsob, jak se uklidnit. A dnes vám chci představit velmi zajímavou relaxační techniku, kdy se soustředíte na to, co děláte a to, co děláte bude zábavné a krásné. Diamantové malování s rámem je vlastně doplňování barevných akrylových krystalků na předem určené místo pomocí speciálního aplikátoru, kterým naberete krystaly, hezky jeden po druhém, a umístíte je na lepivý podklad dle symbolů. Symboly vám ukazují, jakou barvu kamínku máte na dané místo použít. Dohromady pak barevné krystalky, kamínky nebo chcete-li diamanty, vytvoří nádherný obraz.

Tip: Pokud jste praváci, doporučuji postupovat systematicky, zleva doprava.

Co na diamantové malování potřebujete?

Na zanapo.cz najdete kompletní sady pro diamantové malování s rámem. Sada obsahuje vše, co budete potřebovat – plátno s adhezivní vrstvou napnuté na dřevěném rámu, čtvercové krystalky různých barev, speciální aplikátor pro aplikaci krystalů na správné místo, pinzetu pro opravy, nádobku na krystalky, gelové lepidlo pro aplikátor a podle toho, co se na e-shopu píše i montáž na zeď. Myslím, že to bude úchytný systém pro obraz, spíš než služba.

Motivy

Vybrat si můžete ze široké nabídky motivů a z různých rozměrů. Vybírejte z kategorie Zvířata, Pro děti, Květiny, Příroda, Dekorační a Města, místa a stavby. Promyslete si, kam hotové dílo zavěsíte a který motiv je vašemu srdci nejbližší.

Můj výběr

Hledáte inspiraci? Mě se moc líbí následující tři motivy.

Lesní jezero 40 x 50 cm

Lesní jezero 40 x 50 cm

Jasné barvy léta 40 x 50 cm

Jasné barvy léta 40 x 50 cm

Jaguár 40 x 50 cm

Jaguár 40 x 50 cm

zanapo.cz

Na stránkách zanapo.cz najdete opravdu bohatou nabídku různých her a produktů pro kreativní vyžití a širokou nabídku motivů pro diamantové malování s rámem i pro malování podle čísel.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu