0
Malování Ostatní

Želva na fošně

Pocházím z rodiny plné talentovaných lidí. Moje babičky, rodiče, sourozenci, všichni mají cit pro umění. Můj tatínek momentálně pracuje na dřevě. Je to krásná, voňavá práce, i když fyzicky dost náročná. Tento kus dřeva, podle svých slov malý a lehký, jsem sotva unesla. Dostala jsem jej k pomalování. A já mám v umění experimenty ráda, tak jsem se na to moc těšila.

I když jsem se těšila, trvalo mi několik dní, než jsem si troufla položit štětec od barvy na tohle nádherné dřevo. Bylo tak krásné, tak perfektní, že jsem se bála, že ho akorát zkazím. Koukala jsem na něj ze všech stran, brala jej do ruky, přemýšlela. Co by bylo vhodné namalovat na tak úžasný kus dřeva? A pak mi to došlo. Z fošny na mě koukala želva! Jako živá! A tak jsem se rozhodla tuhla krásnou mořskou želvu ukázat všem, i těm, kteří ji ve dřevě neviděli. Schválně se podívejte, vidíte ji v nepomalovaném dřevě také?

Malování na dřevo šlo dobře, vzor dřeva jsem se snažila zachovat alespoň na hlavě želvy. Krunýř jsem dozdobila zlatými puntíky.

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu