0
Ostatní

Všehochuť

Krásné úterní ráno, milí čtenáři. Je to šok, mít děti ve školkách a školách, že?

Dočetla jsem knížku Můj bratr albatros a jiná rodinná zvěrstva. Autorka, Zuzana Hubeňáková, mě zase upřímně pobavila. Nejvtipnější je asi její popis zvláštní paní sousedky, ale nebudu zabíhat do detailů, abych vás nepřipravila o zážitek. Tato knížka na rozdíl od Nejhezčí mezi krávami je psaná jiným stylem, spíš než o krátké fejetony jde o text delšího rozsahu a u “Krávy” jsem se smála víc, i když možná to bude spíš tím, že si na ten humor snadno navyknete. Nevím. Každopádně se mi knížka opět moc líbila a mohu ji doporučit. Upřímně jsem teď moc zvědavá na Žena na tahu a Postřehy teplákové bohyně, protože, a to musíte sami uznat, už ty názvy dávají tušit, že to bude psina.

Delší dobu zároveň čtu knížku Láska k nedokonalým věcem, což je především kniha o životě, plná zajímavých myšlenek, od zen-buddhistického mnicha jménem Haemin Sunim. Je to hezká knížka. Taky je moc hezká knížka, kterou jsem četla asi před dvěma měsíci, a ta se jmenuje Umění prostého života od dalšího buddhistického mnicha jménem Shunmyo Masuno (začínám mít podezření, že se snad všichni mniši pustili na spisovatelskou dráhu).

Abych nemluvila jen o knížkách, narazila jsem na zajímavý eshop s více i méně tradičními příchutěmi ručně vyráběného popcornu, který bych chtěla někdy zkusit objednat a ochutnat. Taky teď testuji krémy na ruce, které voskovou strukturou trochu připomínají Saloos, ale lépe se nabírají, víc mi voní a mají krásnější obal. Brzy vám je ukážu. Teď vám přeji krásné úterý a brzy zase na viděnou (na čtenou) 🙂

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu