0
Ostatní

Vítám vás v roce 2019!

Tak máme svátky i vítání nového roku za sebou tak daleko, že musel stihnout vystřízlivět i ten největší násoska!

Na začátek si neodpustím ohlédnutí za rokem 2018. Myslím, že touhle rekapitulací jsem si uvědomila, že pro mě to byl poměrně úspěšný a vlastně velmi dobrý rok. Podařilo se mi víc malovat, začala jsem hrát na klávesy, našla nové přátele, naučila se vařit nová  jídla, naučila se lépe organizovat svůj jak šle napjatý čas a začala jsem stíhat víc placené práce. Zvládat rodinu, domácnost, koníčky a práci není jen tak, abyste věděli. Ale když se to daří, je to paráda.

Pro nový rok jsem si hned naplánovala řadu dalších věcí v různých oblastech, které chci vyzkoušet. V malování mě lákají vodové barvy a rozhodně musím navštívit kurz Nikol Charvátové, která vysvětluje, jak pastelkami kreslit osrstěná zvířata. Její obrázky jsou fantastické a já nikdy pořádně neuměla namalovat srst. Vymlouvám se na svojí neschopnost udržel delší sobu pozornost u jedné činnosti, ale třeba se mi podaří tuhle mojí slabou stránku překonat. Mám v plánu zkoušet nová média, ať už jde o podklad, barvy, doplňky (například spreje a třpytky), různé formáty a tak dále. To je jedna z věcí, kterou na výtvarném umění miluji, ta možnost se vyjádřit milionem různých způsobů.

Plánuji se rovněž zlepšit na klávesách. Zatím se mi nedaří dělat velké pokroky, protože se k hraní dostanu málokdy, ale to hodlám napravit.

Vaření mě baví a tohle bude rok experimentů. Abyste rozuměli, mám doma obrovské, tlusté štosy časopisů o vaření. Vládne jim Apetit, ale mám mezi nimi i Alberta a Gurmet. Miluji ty krásné fotografie, ale časopisy zbytečně zabírají místo a tak mám v plánu z každého časopisu něco uvařit, upéct nebo umíchat a když jídlo dopadne dobře, a bude chutnat, časopis bude moci zůstat v naší domácnosti. Je to taková lehčí verze manželova Všechno vyházíme a bude. 😀

V cvičení mám taky jasno. Za všech okolností v letošním roce odcvičím a dokončím program PIIT 28. A jako bonus bych se ráda naučila stojku, která mi nikdy pořádně nešla. Tak proč se to nenaučit letos.

Fotografování, jo tady mě toho taky čeká dost. Začnu tím, že s manželem dáváme dohromady fotobanku s obrázky zdarma ke stažení. K obrázkům nepotřebujete žádnou licenci a můžete je volně využívat. Je to způsob, jak mohu vytáhnout své nové i staré fotografie a najít jim využití. Navíc mě to donutí častěji vytáhnout fotoaparát a naučit se pracovat s digitálním upravováním fotek.

Plánů mám dost a dost, chtěla bych taky hodně číst a vzdělávat se, aby mi po pobytu s dětmi docela nezakrněl mozek. Nejhlavnější pro mě ale je věnovat se své rodině, lidem které miluji, protože to přináší největší pocit radosti, který znám.

Přeji, aby se vám dařilo plnit i vaše plány, hodně zdraví, štěstí a lásky do roku 2019!

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu