0
Doporučené Ostatní Rodina

Veřejná sbírka města Kasejovice pro děti Dominika a Danielku, které přišly o maminku Martinu

Zdravím vás, moji milí čtenáři,

dnes bych vás chtěla informovat o veřejné sbírce, na kterou jsem narazila nedávno. Ověřila jsem si, že se skutečně jedná o sbírku města Kasejovice a jde o reálnou záležitost.

Na co sbírka vznikla

Rakovina je nesmírně rozšířená a vážná nemoc. Bohužel v některých případech končí smrtí. Svůj boj s rakovinou prohrála i Martinka, která zde ve svých 31 letech zanechala dvě děti, čtyřletého Dominika a dvouletou Danielku. Jejich tatínek teď zůstal na výchovu a zabezpečení rodiny sám. Sbírka má pomoci rodině v složitých začátcích po této tragédii.

Město Kasejovice zřídilo u Komerční banky a.s. pro tento účel zvláštní bankovní účet číslo:

131-59940267/0100

Přispět do veřejné sbírky můžete i složením hotovosti do pokladny zřízené městem Kasejovice. Za každý příspěvek město děkuje a váží si vaší pomoci.

Potvrzení o poskytnutém daru a další informace ke sbírce.

Žádost o potvrzení o poskytnutém daru zasílejte na e-mail: ucetni@kasejovice.cz, poštou na adresu Městský úřad Kasejovice, 335 44 Kasejovice 98 nebo po telefonické domluvě na 777 552 305.

Město Kasejovice zřídilo dle zákona č. 117/2001 Sb., zákona o veřejných sbírkách zvláštní účet na podporu dětí „Dominika a Danielky z Kasejovic“. Připsané dary na tento účet včetně vzkazů budou předávány obdarovanému průběžně dle domluvy s ním. Stav vybraných darů bude uveřejněn po ukončení sbírky.

Závěrem

Cítím s rodinou a bolí mě u srdce, že přišli o tak mladou maminku. Rakovina je příšerná nemoc a je strašně důležitá prevence, pravidelné kontroly, protože se říká, že včasná léčba dokáže v mnoha případech vést k vyléčení. Proto na vás chci zároveň apelovat, abyste nepodceňovali pravidelné kontroly u lékaře.

Nic není důležitějšího než zdraví a rodina.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu