0
Recenze Rodina

Varianta Člověče nezlob se pro menší děti – Pojď si hrát

Člověče nezlob se je jednoduchá a zábavná desková hra a asi jen málokdo ji nezná. Pro malé děti je ale hra obtížná, protože kostička s malými tečkami a políčka, která jim nic neříkají, to je pro ně prostě matoucí. Ale teď jsem byla obeznámena s variantou pro malé děti, která mě natolik zaujala, že ji představím i vám. Jmenuje se Pojď si hrát a je vážně skvělá!

Pro děti je celá záležitost usnadněna stylizovanými obrázky. Jsou na kostce i na jednotlivých políčkách, čímž je pro děti celá hra neuvěřitelně usnadněná. I moje dvouletá dcera ji dokáže hrát!

Je to velmi snadné. Na kostce vám padne třeba kytička. Můžete si nasadit figurku, protože kytička je na políčku pro vstup do hry. Pak hodíte kostku a padne vám třeba stromeček. Najdete si nejbližší políčko ve směru hry se stromečkem a tam figurku položíte. A tak dále a tak dále.

Hra je krásná, obrázky jsou milé a přátelské, Krtečka a jeho kamarády od Zdeňka Milera má každý rád. Hra obsahuje návod ke hře, hrací desku, barevné hrací figurky a házecí kostku s obrázky. Cena se pohybuje okolo 150 korun. Koukněte se a vyberte si, kde si jí budete chtít koupit (pokud ji chcete kupovat online, jistě je dostupná i na kamenných prodejnách).

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu