0
Doporučené Recenze Vzhled

Úžasné krémy na ruce, které zosobňují lásku k přírodě a úctu k ženskosti

Je mi opravdovým potěšením vás dnes, milí čtenáři, seznámit s českou přírodní kosmetikou Lelía.

Jde o zbrusu novou záležitost, produkty jsou přírodní, české, certifikované a v těchto chvílích se jimi plní eshop. Dovolte mi před samotnou recenzí pár vět.

Hned v začátku chci zmínit, že jde o velmi sympatickou a mému srdci blízkou záležitost. Nedávno jsem tu mluvila o tom, že je potřeba o sebe pečovat a jak je snadné zapomenou se o sebe starat, protože všechno okolo má přednost. Nevím, asi to my ženy máme ve své DNA. Přitom, když o sebe pečujeme, například si před spaním natřeme ruce kouzelně vonícím krémem, hned se cítíme lépe. Žena musí nejprve pečovat o sebe, aby pak mohla pečovat o druhé. Nejprve musí nabrat energii a sílu, aby mohla rozdávat péči i radost druhým a sama neskončila energicky vysátá a vyřízená. Začněte třeba tím, že odměníte své ruce, které toho za celý den tolik zvládly a dopřejete jim výživnou a voňavou péči.

Lelía je bohyně. Název značky tedy nevznikl náhodou, tvůrkyně produktů totiž chce podpořit a připomenout krásu a božskost každé ženy.

Kosmetika Lelía ušla dlouhou cestu, než se dostala do krásné nádobky, byla vyzdobena nálepkami a ozdobami a dosedla do krabičky, která pak putovala ke mě domů. Nejprve se zrodila v mysli paní Lindy Dědouchové, která se rozhodla vytvářet přírodní českou kosmetiku vysoké kvality, která bude vznikat za spolupráce českých firem a chovatelů, kteří berou svou práci vážně a zároveň s láskou. Včelí vosk například dodává nadšený chovatel včel v Krkonoších, oleje pochází od českých lisařů, kteří mají vysoké požadavky na kvalitu. Lelía nabízí v současné době krémy na ruce a v procesu jsou pleťové i tělové oleje, deodoranty nebo balzámy na rty. Na to se upřímně těším. Prohlédnout si produkty (a v nejbližší době si je zde i zakoupit) můžete na stránkách lelia.cz.

Jaké jsou krémy na ruce Lelía

Zima byla k mým rukám letos obzvlášť krutá, byly chvíle, kdy jsem je skoro nepoznávala. Moje třicetiletá ruka vypadala jako ruka rok staré mrtvoly. Kůže byla suchá, loupala se a pálila, mezi prsty svědila a byla vybledlá. Moc pěkný pohled to nebyl. S jarem a příchodem balíčku Lelía ale nastala příjemná změna. Když jsem rozbalila balíček, našla jsem tři nádherně zabalené krémy, usazené v papírové drti se sušenými kvítky. Už jen balení a laskavý vzkaz ve mě vzbudily milý pocit. Krémy jsou uschované v plechových dózičkách a ozdobené šňůrkou s korálky. Každá tahle drobnost dodá člověku pocit, že ten, kdo produkt posílá, jej posílá s péčí a láskou. Když jsem odšroubovala víčko, našla jsem krém na ruce. Krém tvoří z části vosk, bio bambucké máslo, madlový olej a další ingredience, čemuž odpovídá i to, jak krém vypadá. Je ztuhlý, ale teplem lidského těla se rychle rozehřívá a rozpouští se. Není ale tak tuhý, jako například balzámy Saloos. Lelía krémy se snáz nabírají, krásně se rozpouští, lehce roztírají a vstřebávají. Doba vstřebání pochopitelně záleží na vrstvě, jakou si natřete, ale poté, co se krém vstřebá, na rukou nezůstává žádný mastný film. Jedna z hlavních vlastností, která se mi moc líbila, je vůně. Já si na vůně potrpím.

Mohla jsem vyzkoušet všechny tři dostupné varianty, první má název Laskavá a tvoří ji nádherná harmonie levandulové a citrónové vůně. Voní fantasticky a pokud máte ráda levanduli jako já, musíte ji vyzkoušet. Je výrazná, ale zároveň uklidňující, a jak název napovídá, skutečně laskavá. Používám ji před spaním, natřu si ruce, a pak s touto překrásnou vůní usínám.

Dalším krémem je Vřelá, která mi díky vůni pomeranče a skořice okamžitě připomněla vůni Vánoc. Už z názvu sálá takové zvláštní a teplo a dobrotivost. Jde o příjemnou kombinaci vůní, zvláště pokud máte rádi právě skořici a pomeranč. A nebo Vánoce 😀

Energická je název posledního testovaného krému. Obal nese zelenou nálepku a krém se vyznačuje vůní citrónové trávy, která působí příjemně čerstvě a svěže. Tento krém je skvělý po ránu nebo když přes den máte pocit, že potřebujete nějaký závan čerstvého vzduchu a energie. Vůně citrónové trávy mi v tomto krému přišla tak akorát vyvážená, je krásně cítit, ale není přehnaně výrazná.

Shrnutí

Tohle je samozřejmě věcí osobních preferencí, ale mě se nejvíc líbí Laskavá – levandulová. Je to jen proto, že mám levandulovou vůni moc ráda, jinak všechny Lelía krémy fungují stejně, stejně snadno se roztírají a stejně se vstřebávají. Mě tyto krémy nadchly a doufám, že až je vyzkoušíte, podělíte se o svou zkušenost. Kdybyste měli dotazy k produktům, nebojte se oslovit paní Dědouchovou, je velmi vstřícná a přátelská, poradí Vám a zodpoví případné dotazy. Já se těším i na další produkty, které si snad budeme moci brzy objednat přímo z eshopu.

Mějte se krásně ♥

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu