0
Malování Rodina Výzvy

Tvořivá výzva – den čtvrtý – bota

Ahoj všichni!

Pojďme si spolu tento týden malovat a vyrábět! Moc mě těší, že jste se připojili se svými dětmi k této Tvořivé výzvě.

PRAVIDLA

  • Výzva má zabavit primárně děti, ale tentokrát mohou rodiče a sourozenci asistovat dle libosti.
  • Téma zveřejním každý den po dobu jednoho týdne (včetně víkendu) vždy v devět hodin ráno (9:00) tady na blogu.
  • Vyrobte výtvor nebo namalujte obrázek dle zadaného aktuálního tématu, vyfoťte ho nebo naskenujte a pošlete mi ho na email cirklova.b@gmail.com. Do předmětu zprávy uveďte Tvořivá výzva 4.
  • Pomůcky pro výrobu jsou obvykle zadané, ale pokud je nemáte nebo je nechcete použít, můžete je nahradit dle své fantazie. Rovněž na malování můžete využít co chcete (tužku, voskovky, vodovky, pastelky, fixy).
  • Posílejte vždy jeden výtvor, případně obrázek na dítě. Pokud dítě zpracuje obojí, pak posílejte pouze jeden obrázek a jeden výtvor na dítě. Vše zasílejte prosím v jednom emailu.
  • Obrázky a výtvory posílejte na cirklova.b@gmail.com do devíti hodin večer dne, kdy bylo dané téma zadané (tedy do 21:00)
  • Obrázky a výtvory budou zveřejněné následující den do poledne (tedy do 12:00)
  • Nepotřebuji znát věk ani bydliště, stačí jména členů rodiny, kteří obrázek či výtvor tvořili (když jde o celou rodinu, tak stačí jen příjmení).
  • I kdyby byl obrázek podle vás “úplná nic neříkající čmáranice”, stejně ho pošlete, to samé platí pro výtvor. I kdyby byl šišatý a kdovíjaký, nebojte se jeho fotku poslat.
  • Budu velice ráda, když mi obrázek pojmenujete jménem dítěte nebo rodiny, která se na tvorbě podílela.

VÝTVOR

Dnes máme téma

Bota

Dnes se vám hodí kus kartonu, fix, barvy, nůžky a tkanička. Vytvoříme si “botu”, díky které se vaše děti naučí zavazovat si tkaničky. Pokud ne, tak si můžou hrát s tkaničkou a provlékat ji dírkami jen tak. 🙂

 

OBRÁZEK

Dnes máme téma

Bota

Namalujte botu či boty, které se vám líbí. Mohou to být tenisky, holínky, střevíčky, bačkory, pantofle, zkrátka jakékoli boty chcete. Můžete si při té příležitosti zahrát na módního návrháře a vyzdobit dle libosti (puntíky, proužky a tak dále). 🙂

Držím palce, ať se vám práce daří, ale především, ať to vaše děti i vás baví! 🙂 Budu se moc těšit na výsledky vašeho tvoření a malování.

P.S. Budu ráda, když budete výzvu i sdílet dál s dalšími rodinami, děti se mohou libovolně přidávat k této výzvě i během týdne.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu