0
Recenze

Tři písecké cukrárny a co si v nich dát

Mám tady mňamózní tip pro všechny, kdo rádi sladké. Ať už jste z Písku nebo tudy jen projíždíte, určitě ochutnejte tyhle zákusky.

Cukrárna U Volfů

Kremrole. Jednoznačně kremrole. Jsou to ty nejlepší kremrole, jaké jsem kdy jedla (a že jsem jich snědla). Většinou je mají spíš odpoledne. Poslední den v týdnu, kdy kremrole dělají, je čtvrtek. Jsou naprosto dokonalé. Lahodné (krásně kloužou do žaludku), nedrobí se tolik jako jiné kremrole, velikost je tak akorát, chuť vynikající (jak těsto, tak náplň). Jestli máte rádi kremrole, zajděte si do cukrárny U Volfů. A pro mě tenhle zákusek mimochodem nejlepší ze všech tří uvedených doporučených zákusků!

Cukrárna u Gaigherů

Známá písecká cukrárna  mě zaujala především mini zákusky. Měla jsem od nich vynikající mini větrník. Ale mini zákusky mají jen někdy, prý hlavně na objednávku. Mini větrník doporučuji, hlavně protože nebyl tak kávový jako větrníky obvykle bývají. Tento mini zákusek byl zkrátka výborný. Prodejna je maličká, je to spíš nakoupit, nechat si to zabalit a hurá domů.

Cukrárna Park Café 67

I tady mám jeden zákusek, který jsem si zamilovala a jednou za čas si pro něj zajdu. Krásně vypadá a moc dobře chutná. Zákusek se jmenuje Ivetka. Jde o piškot, lahodný krém, maliny a vše je kolem dokola zabalené v pruhu marcipánu. Mňamka!

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu