0
Návody Ostatní Recepty Rodina

Tipy na oslavu lásky

14.2 se slaví svatý Valentýn. Snad každý o něm mluví jako o komerčním svátku. A jestli je, tak co? To přeci neznamená, že vy své drahé polovičce musíte kupovat něco neobvykle drahého, aby věděla, že ji milujete. Když budete kreativní, dokážete udělat něco romantického a chcete-li, nízkorozpočtového. Nebo dokonce zdarma.

Já to vidím takhle. Láska se má dávat najevo každý den. Takž proč dělat výjimku na Valentýna nebo První máj? Pro ty, kdo chtějí udělat na Valentýna (i kdykoli jindy) pro partnera něco hezkého, mám tu pár tipů.

Inspirace

Pokud slavíte doma, snažte se mít uklizeno. Neříkám nějakou sterilní domácnost, jen se postarejte, aby vaše domácnost byla příjemná, voňavá a uklidňující. Po uklizení nepořádku můžete pořádně vyvětrat a pak zapálit vonnou svíčku. Ideálně zdravotně nezávadnou svíčku ze sojového vosku. Hezky se upravte.

1, Jídlo

Láska, jak se říká, prochází žaludkem. Můžete zajít do restaurace nebo můžete uvařit něco dobrého doma. S ohledem na případný pozdější program si nedávejte nic těžkého nebo nadýmavého. Z mého blogu  si dovolím navrhnout následující recepty:

– na hlavní chod

Bramborové noky se špenátem, šunkou a smetanou

Bún bò Nam Bộ

– na chlebíčky

Lahůdková rybičková pomazánka

– na dezert

Cheesecake brownies s třešněmi

Karamelový cheesecake

Jahodový cheesecake

Mini Pavlova s banány a šlehačkou

2, Dárek

Nejlepší jsou dárky, u kterých váš partner či partnerka vědí, že je znáte, že jim rozumíte, že je posloucháte a že je milujete.

Masáž

Nabídněte svému milovanému či své milované, že je namasírujete. Masáže jsou oblíbeným dárkem a můžete je provádět, i když nejste profesionální maséři. I jemný dotyk může být velmi příjemný.

Sladkost

Dárkem může být jeden z výše uvedených dezertů, tabulka čokolády nebo jiná oblíbená sladkost. Tady se ukáže, jestli víte, co má váš partner či partnerka rádi. Chutná jim čokoláda? Karamel (Toffife nebo domácí karamelová omáčka na mlsání)? Mají rádi kokos (Raffaelo) nebo jahody (ty můžete darovat samotné nebo napůl namočit v rozteklé čokoládě a posypat barevným cukrovým sypáním)?

Vlastnoručně vyrobený dárek

Můžete zkusit třeba vyřezat z jablka labuť, ať už jako ručně vyrobený dárek nebo jako dekoraci (hezké jsou dvě naproti sobě, jedna z červeného a jedna ze zeleného jablka), tady přidávám video návod.

Můžete také vymyslet básničku.

3, Společný program

Výlet

Společné tvoření

Můžete si spolu třeba namalovat mařížské hrnečky nebo vymyslet něco jiného.

Sledování filmu

Bavit ses můžete i doma, pod jednou dekou.

Za kulturou

Ale pokud chcete na film ven, hurá do kina!

Vyznání lásky

Řekněte něco milého a od srdce. Můžete to i napsat. Ale když máte tu možnost, upřednostněte osobní vyznání před vyznáním přes email nebo telefon. Ať to má úroveň. Nebo udělejte obojí.

Erotika

Co by to bylo za oslavu lásky bez erotiky. Záleží ovšem na vašem věku (co já vím, kdo čte tento článek) a na tom, jak jste ve vztahu pokročili. Líbání, hlazení, mazlení, sex. Není co dodat 🙂

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu