0
Recenze Vzhled

Testování: řasenka Maybelline Colossal Volum Express

Kdo by nechtěl krásné, dlouhé, natočené a výrazné řasy? Vždyť je to jedna z ženských předností, kterými umíme upoutat pozornost a dobrá řasenka nám může hodně pomoct.

Na doporučení jsem si koupila tuhle řasenku v zářivě žlutém obalu s designovým potiskem zvířecích flíčků. Moje sestra na ní pěla chválu, tak jsem byla zvědavá, co se z toho vyklube.

Vyklubal se prakticky zahnutý kartáček, který už od pohledu napovídal, že pěkně nadzdvihne a oddělí řasy. Paráda! Už jsem zkoušela spoustu řasenek, levnějších i dražších, od Avonu až po Lancome, ale mám ráda dobrý poměr ceny a kvality. Zatímco makeup kupuji posledních pár let pouze od značky Lancome (uvidíme, třeba do budoucna otestuji i nějaký jiný), řasenky testuji napříč všemi značkami naprosto beze strachu.

Tahle řasenka mě stála v akci 150 korun v drogerii Teta. Cena pěkná, záleželo už jen na tom, jak si povede na řasách.

Testování

Jsem nadšená! V téhle cenové kategorii snad tahle řasenka momentálně nemá konkurenci. Pro moje řasy je naprosto parádní a pokud vezmu v potaz cenu… hip hip hurá! Našla se nová hvězda do mojí kosmetické taštičky. S řasenkou se velmi dobře manipuluje, zahnutý kartáček krásně kopíruje tvar oka. Oddělené štětinky na řasence pomáhají oddělit a nabarvit všechny řasy, nemluvě o krásném vytvarování a nadzdvihnutí.

Poměr ceny a kvality je famózní!

Výsledek

No ani asi není třeba psát, že to dopadlo víc než dobře, v průběhu článku jste si jistě mého nadšení všimli sami. Její koupi doporučuji, i když už jí nejspíš nahradila nějaká novější verze. Kdyby jste na ní ale někde v drogerii narazili (nebo spíše narazily), kupujte, kupujte.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu