0
Doporučené Ostatní Rodina

Středa – Vzpomínky

Včerejšek byl fajn den, dopoledne jsme stihly s jednou dcerou školu a úkoly, s druhou jsme postavily snad pět sad puzzlí, odpoledne jsem je vzala skákat na zahrádku, na trampolínu. Večer jsem si sedla k akvarelu a zjistila jsem, že mi to vůbec nejde. To nebylo fajn zjištění, asi musím víc cvičit. Dnes jsem rozmalovala další psí portrét a nachystala si obraz se zebrou. Ale teď můj dnešní tip!

Zaznamenávejte vzpomínky

Máte nevytištěné fotografie, které byste chtěli vytisknout? Dnes je ten den. Stáhněte si aplikaci Cewe foto od Fotolabu, vytřiďte si fotografie, které chcete uchovat, zkontrolujte, jestli máte alba a lepítka (pokud nebudete fotografie vsouvat do kapes, které některá alba mají. Já mám ráda velká alba s prázdnými listy, do kterých de dají lepit forografie různých formátů a dají se dopisovat texty (kdo na fotce je, kde a kdy to bylo foceno…).

Dnes je také vhodná chvíle se zamyslet, jak vzpomínky zaznamenáváte (já třeba dospěla k názoru, že bych měla víc natáčet videa), jestli je máte dobře organizované a zabezpečené (usb disk?) a rovnou můžete s rodinou nebo svým partnerem (nebo klidně jen se zvířecím mazlíčkem) natočit společné video, udělat pár společných fotek. Mimo jiné můžete také napsat ručně dopis svému budoucímu já. To vám mimo jiné poskytne čas na zamyšlení se nad sebou, svým životem, svými přáními a cíli.

Tip pro děti

Dnes se budeme hýbat. Podle písmen ve svém jménu si zacvičte podle této tabulky.

Cvičení je z webu proprcky.cz

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu