0
Ostatní

Šťastný nový rok 2020!

Krásné dobré ráno v roce 2020! Tak jsme se přehoupli do nového roku s grácií, že? Nebo jste potápěli hlavu v toaletě?

Já se probudila v dětském pokoji, kam jsem šla ve dvě ráno uspat dceru, která vstala. Ale nemyslím si, že by ji vzbudil ohňostroj, ona kolem druhé vstává skoro každý den. Myslela jsem si, jak se přemístím do ložnice, ale usnula jsem po skleničce vína a půl skleničce sektu jako špalek. Já už prostě nic nevydržím, co se alkoholu týče. Ale ne, že by mi to vadilo.

Rok 2019 pro mě znamenal spoustu skvělých věcí. Například tento blog. Stále roste a já vám všem děkuji, že jste jho čtenáři. Původně vznikl bez velkých ambicí, vlastně jen s myšlenkou někde vytvořit místo snadno dostupné online, kde budou všechny ty skvělé recepty a rady, které jsem si za ta léta posbírala. Ať už pro mě, pro moje mladší sourozence nebo pro kohokoli, kdo je hledá. Taky jsem chtěla místo, kde budu moci psát, aniž by se mi doma hromadily štosy papírů. A jako bonus můžu svojí babičku bavit na dálku. 😀

A tak se nějak stalo, že blog rostl a roste a nabízí všem nečekané příležitosti. Navázala jsem například spolupráci se dvěma skvělými nakladatelstvími. A je toho víc. Kdo ví, co mému blogu přinese rok 2020 a co já přinesu vám skrze něj. Víte co? Začnu tím, že vás všechny poprosím, abyste se vyjádřili. Co byste chtěli na tomto blogu najít za články? Co byste si rádi přečetli?

2020

Číslo 2020 vypadá super. Jako labuť a vejce, labuť a vejce. To není z mé hlavy, na to mě upozornil kamarád. Schválně, jestli bude rok 2020 super nejen vypadat!

Přeji vám zdraví, štěstí, lásku a mnoho úspěchů.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu