0
Vzhled

Šaty od Orsay – jaro 2019

Včera jsem tady nedoporučovala pásky od Orsay. Nemám s nimi bohužel dobré zkušenosti. Se šaty však zatím spokojená jsem. Jsou krásné. Podívejte se na těchto pár kousků, které mě na stránkách Orsay zaujaly. Venku už je počasí na šaty, tak jestli si chcete doplnit šatník, můžete se inspirovat 😉 Růžové jsou krásně jarní, bílé prakticky kombinovatelné, ty s dvojitou sukní jsou velmi módní (jsou to minišaty s šátkovou áčkovou sukní navrchu) a pohodlné šaty jsou skvělé na každodenní a zároveň celodenní nošení, protože díky příjemné látce nikde neškrtí a můžete se v nich pohodlně pohybovat.

1) Áčkové šaty růžové s lístky

Podrobnosti o produktu
Neopakovatelné šaty jsou ušity ze dvou druhů látek. Svrchní díl tvoří tenká síťka s vyšitými květy a lístky. Spodní díl je ušitý ze sametově hebké látky. V pase je našitý látkový opasek. Sukně má áčkový střih a je krátká. Šaty mají zakulacený výstřih a zapínají se vzadu na krytý zip. Tento kousek je bez rukávů.

2) Bílé šaty

Podrobnosti o produktu
Nápadité šaty jsou ušity z jemně elastické bavlněné látky. Mají krátkou sukni s áčkovým střihem. Výstřih je zakulacený. Šaty jsou bez rukávů a zapínají se vzadu na krytý zip.

3) Šaty s dvojitou sukní

Podrobnosti o produktu
Nápadité šaty jsou ušity ze dvou druhů látek. Svrchní díl je ušitý z žerzeje. Podšívka je ušitá z téže látky a je v délce mini. Má přiléhavý střih. Sukně je áčková a je ušitá z jemné látky s květovaným vzorem. Má asymetrický a krátký střih. V pase je našitý látkový opasek. Šaty mají lodičkový výstřih a jsou bez rukávů. Zapínají se na boku na krytý zip. Vzadu je slzička se zapínáním na knoflík.

4) Pohodlné šaty

Podrobnosti o produktu
Originální šaty jsou ušity z hebkého žerzeje s květovaným vzorem v kombinaci s lístky. Sukně má krátký střih a je áčková. V pase je modelující přešití. Výstřih je hlubší a zakulacený. Vpředu je zdobí dva překřížená ramínka. Tento kousek má krátké rukávy.

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu