0
cestování Recenze Recepty

S kuchařem kolem světa

Jestli máte rádi cestování a jídlo, a chcete na obojí koukat v televizi, mám pro vás tip.

Pořad S kuchařem kolem světa dává momentálně na české televizi ČT2. Taky najdete některé díly online a pokud máte možnost dohledávat na televizi pořady zpětně, doporučuji to zkusit. Nebo si je někde stáhněte.

http://www.ceskatelevize.cz/porady/10464003092-s-kucharem-kolem-sveta/dily/

Francouzský šéfkuchař Fred Chesneau cestuje po světě, ochutnává místní jídla a seznamuje se s domorodci.

Šéfkuchař, který diváky provází světovou kuchyní je milý, pořád veselý, vždycky zdvořilý k místním, nebojí se přiložit ruku k dílu a ukazuje nám všelijaká dobrá jídla. Občas je dokonce legračně nervózní (nebo alespoň tak působí). To se v televizi zase tak často nevidí a působí to na mě tak nějak víc opravdově. Úvodní grafika je povedená, je to takové stavící se a padající leporelo z obrázků různých zemí a detailů z nich.

Kuchař ses dostane do nějaké krásné země, do centra města i do maličkých chudých vesniček, kde se dostane k místním do kuchyně a ochutnává to, co jí. Ať je to cokoli. Třeba netopýra. A v naprosté většině od něj slyšíte jen Výborné, úžasné, skvělé! Až se divím, co všechno mu dokáže chutnat 🙂 Na čsfd má tenhle pořad 82%.

Pokud si chcete pustit televizi, zkuste pořad S kuchařem kolem světa. Mě osobně se tenhle pořad moc líbí a teď si ho jdu rovnou pustit 🙂

Také by se vám mohlo líbit...

2 Komentáře

  • Odpovědět
    Lubica
    1.3.2019 at 12:53

    S Fredom som sa osobne stretla v Paríži, je to veľmi milý človek

    • Odpovědět
      Bára
      1.3.2019 at 14:09

      To je skvělé, věřím, že je to velmi sympatický člověk. S takovými je radost se setkat, že? A jak jste se potkali, jestli se mohu zeptat? 🙂

Přidat komentář

Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

Přihlášení bylo úspěšné.

Sdílet na Pinterestu