0
Doporučené Recenze Rodina

Ručně šité oblečení pro děti upavoucka.cz

Ahoj všichni,

dnes tu mám něco nového. Víte, že se ráda podělím o vše, co mě cvrnkne do nosu, a tentokrát je to oblečení z obchodu upavoucka.cz. Slyšela jsem o něm už dříve, když mi má sestra chválila věci, které nakoupila svým dětem. Softshellové nepromokavé bundy a kalhoty, abych byla přesná.

Tak a přišlo jaro. Má vybíravá dcera prohlásila, že žádnou bundu, které vede zip až pod bradu nechce a hotovo. Jenže ať jsme šly, kam jsme šly, všude byly zipy přesně takové. A taky ugumičkovaný konec rukávu. Šílela jsem z toho. Nemohly jsme si nikde vybrat. Až jsme se dostali na návštěvu k sestře, která dostala spásný nápad – vyzkoušet si bundu, kterou má její dcera. A pak se má dcera zatvářila spokojeně a bylo jasno – objednám jí tuhle bundu!

Upavoucka.cz

V e-shopu upavoucka.cz šije oblečení moc milá paní, která nejen, že prakticky okamžitě přijala moji objednávku a nechala mě vybrat barvu bundy a potištěnou látku se zvířátky (pro dozdobení bundy), ale bundu také rychle ušila a poslala ještě týž den, ačkoli mi psala, že to může trvat i jeden nebo dva dny. Takhle rychle (i kdyby to byly ty dva dny) jsem to ani ve snu nečekala. Bunda přišla rychle (jupí!) a byla absolutně nádherná.

Zip je nahoře u brady skrytý v látkové kapsičce, takže dceři nevadí.

Rukávy jsou chytře zakončené pružnou látkou tak, aby to bylo pohodlné.

Vzadu je bundička o maličko delší. Zkrátka samé plusy!

Na výběr je z několika potištěných látek, kterými lze oblečení dozdobit. Paní mi poslala ukázku asi dvanácti druhů látek do WhatsAppu. Vybrala jsem tu, kterou mi schválila dcera. 🙂

A než jsme se nadály, bunda dorazila. I s krásným nákrčníkem, jako dárkem. Dceři se obojí moc líbí. Míry pro dané velikosti velikosti jsou na e-shopu viditelně uvedeny.

Chci tímto doporučit všem zoufalým maminkám s vybíravými dětmi (a i maminkám bez vybíravých dětí, které ale chtějí pěkné a chytře řešené oblečení pro své ratolesti), abyste se podívali na e-shop upavoucka.cz. Věřím, že Vás nadchne tak, jako mě. ♥ A tímto chci také poděkovat za krásně ušitou bundu a nákrčník. Děkuji ♥

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu