0
Recenze

Testování : Manufaktura (rozjasňovač GOLD)

Se sestrou jsme zahájili očišťovací proces a domácnost doplnili přírodní kosmetikou, která měla postupně nahradit všechny ty sajrajty se sulfáty a parabeny. Aby bylo jasno, každá jsme doplnila svojí domácnost, ne jednu společnou :). K Vánocům jsem si tedy udělala radost a koupila si několik výrobků od Manufaktury. Těšila jsem se jako malá, až to dorazí. Krabici jsem otvírala pomalu už na chodbě. Byl to meruňkový šampon, meruňkový olej a rozjasňovač GOLD. Z rozjasňovače jsem měla trošku obavy a hned vám povím proč.

K čemu je rozjasňovač

Když jsem se tehdy o rozjasňovačích dozvěděla, řekla jsem si, že kosmetické firmy už vážně neví, co by ještě vymysleli. Nejdřív pudry, aby pleť nebyla lesklá a teď rozjasňovače, aby se leskla? Co to má k čertu být? Ale pak jsem se seznámila s realitou  a došlo mi, že to je lesk, který nepůsobí “mastně”, ale má vyvolat efekty, které by jinak člověk dodělával ve Photoshopu. Zvýrazněním a potlačením částí na obličeji za pomoci rozjasňovače a případně konturovacích doplňků máme doladit to, co nám dala vyšší síla do vínku. Ostatně jako celý makeup, že. Rozjasňovač se při vhodném používání může opravdu vyplatit a v případě rozjasňovače od Manufaktury jsem přesvědčená, že to tak opravdu je.

Rozjasňovač GOLD

Nejdřív jsem váhala, jestli vybrat SILVER (stříbrnou) nebo GOLD (zlatou) verzi výrobku. Mám totiž velmi světlou pleť, srovnání se zdí nebo sýrem jsem slyšela už milionkrát, takže co by na mě vypadalo přirozenější? Nakonec jsem si vybrala GOLD a mohu ji doporučit, i pokud máte jako já, velmi světlou pleť. Tento rozjasňovač je jemně zlatý, je světlounký a přirozený. Obsahuje přírodní oleje a včelí vosk, takže má pochopitelně takovou jemnou voskovou strukturu a dobře se roztírá. Určitě vydrží dlouho, protože ho není pro denní líčení potřeba moc.

Kam s ním

Stačí lehce přetřít horní část lícních kostí, nad místem kde máte tvářenku (a prstem vťukat a rozetřít do ztracena), můžete jemně ťuknout i nad horní ret (stačí lehce na středu) a pod oblouček obočí a k vnitřním koutkům očí. Rozjasňovač se krásně vejde do kabelky a dobře se s ním pracuje. Teď jsem jej viděla na webových stránkách manufaktury v akci za 199 korun. Doporučuji!

krabička rozjasňovače

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu