0
Doporučené Ostatní

Red Hot Chili Peppers – Black Summer (videokip)

Jako fanoušek RHCP (Red Hot Chili Peppers) musím zmínit novinku, kterou redhoti relativně nedávno vypustili do světa.

Klip jsem viděla celý poprvé dneska, celou písničku ze Spotify jsem slyšela včera a dnes dopoledne jsem písničku slyšela i v rádiu. Členové kapely RHCP sice nejsou nejmladší (Anthonymu bude 60, Chadovi bude 61, Fleovi 60 a Johnovi 52), ale o to jsou zkušenější. Jsou to frajeři. Chad Smith je dokonce zapsán v Guinnesově knize rekordů jako nejrychlejší bubeník světa. Flea (Michael Balzary) je považován za jednoho z nejlepších baskytaristů současnosti a skvěle hraje i na trumpetu, navíc založil soukromou hudební školu v Silverlake. Každý z nich má něco, co přináší do kapely, a díky čemuž je RHCP skvělá kapela. Já miluju jak se nevyhraňují a v jejich hudbě napříč lety najdete prvky nejrůznějších žánrů. Každopádně….

Nový klip. Jo, je to tak. Nová písnička vás nenechá na pochybách, že jde o redhoty a klip je pěkný, i když jsou klipy, které se mi od nich líbily i víc. Myslím, že Anthonymu tenhle sestřih nesluší, osobně se mi nejvíc se líbil asi tady:

Black Summer

Od prvních tónů mě písnička oslovila. Hezky se to poslouchá.

Pobavilo mě, jak Anthony v novém klipu zatnul svaly. Tohle jen tak nějaký šedesátník v Čechách nemá. A samozřejmě brzy po začátku klipu odhazuje župan, nebo co to má být, a odhaluje hrudník.  Ale to jejich nekonečné skotačení po pódiích musí být někde vidět. Flea je pořád jak na pérkách, když se podíváte na jakýkoli klip, Anthony rád dělá zvláštní kreace rukama a tělem, John je klidnější, spíš se různě prohýbá, ohýbá a vychutnává si hru, Chad vzadu řádí s paličkami. Jsou skvělý, písnička je prima, nemůžu se dočkat až vyjde nové album!

Red Hot Chili Peppers – Black Summer

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu