0
Doporučené Recenze

Recenze veselé knížky Radosti a strasti single ženy

Pokud hledáte tenoučkou knížku na příjemné odpoledne, nebo na chvilky klidu v jinak hektickém dni, něco co je krátké a vtipné, pak věřím, že knížka Radosti a strasti single ženy by se vám mohla líbit.

Nejsem single. Už asi jedenáct let. Ale přesto se dokážu docela slušně vžít do kůže spisovatelky, které dala dohromady sérii víceméně zábavných fejetonů na téma “Jak to všechno zvládám sama”. Podle toho, jak popisuje posledního manžela docela chápu, proč dala přednost tomu být single. V knížce zjistíte, jak vypadá v dnešní době randění online, jaké výhody a nevýhody být single má, i jaké je to být matkou puberťáka. Autorka sice není žádná single dvacítka, ale právě proto jsou nejspíš její zkušenosti tak záživné a zábavné.

Tím, že jsou fejetony vždy otázkou několika málo stránek, můžete se ke knížce Radosti a strasti single ženy vrátit vždy, když máte alespoň malou chvilku volna. V čekárně u doktora, v posteli před spaním, na lavičce, když čekáte na své dítě. A nemusíte mít strach, že byste pak nevěděli, kde v příběhu jste. Výhoda krátkých fejetonů! Další výhodou je, alespoň v tomto případě, že jsou příjemně vtipné. Ne, že bych se smála vyloženě nahlas, od začátku do konce, ale bavila jsem se.

O knize

Radosti a strasti single ženy napsala Eva Dolejšová a vydalo nakladatelství Grada pod značkou Cosmopolis, kterému tímto za knížku velice děkuji. Knížka má měkké desky a 144 stran.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu