0
Recenze Vzhled

Recenze: Pleťový krém Krásná paní (denní i noční)

Mám tu pro vás něco skvělého!

V poslední době jsem recenzovala především knihy, ale dnes mám pro vás i kosmetiku. Konkrétně pleťový krém s názvem Krásná paní (Havlík Apotéka) z eshopu Nuspring.cz. Kosmetiku z Havlíkovy Apotéky už nějaký pátek znám, ačkoli Krásnou paní jsem měla možnost vyzkoušet až nyní. Tušila jsem, že nebudu zklamaná, protože moje maminka, která se v kosmetice dobře vyzná, tuto kosmetiku má moc ráda. A tak jsem se jí rozhodla vyzkoušet také.

Krémů nabízí eshop nuspring.cz od Havlíkovi Apotéky celou řadu, proto si můžete vybrat podle svého věku buď Krásnou paní, Krásnou slečnu nebo třeba Krásnou dámu. Moc hezky zní i Krásná kurtizána. Já si po pečlivé úvaze vybrala Krásnou paní, což je BIO krém proti stárnutí pleti. A kdo by nechtěl být krásná paní, když mu táhne na třicet, že? 😀

O krému Krásná paní

Než se dostanu k vlastní zkušenosti, začnu trochu obecněji. Krém Krásná paní (Havlík Apotéka) je ověřený klinickou studií, bojuje proti stárnutí pleti tím, že zvyšuje její elasticitu, podporuje pevnost pleti a redukuje vrásky. Také má antiseptické účinky. Jde o lehkou, dobře vstřebatelnou emulzi jemně žluté barvy, která je vhodná pro všechny typy pleti. Krém není testován na zvířatech a jeho suroviny pochází z ekologického zemědělství. Tento jeden krém slouží jako denní i noční (praktické!) a aplikuje se ráno a večer jemným vklepáním konečků prstů do kůže na obličeji, krku a dekoltu.

Účinné a výživné látky:

  • bylinka Truskavec ptačí
  • makadamiový olej
  • makový olej
  • rakytníkový olej
  • propanediol (100% přírodní surovina)
  • mateří kašička
  • a další

Ingredience

Aqua (demineralizovaná voda – nosič vodorozpustných látek), Macadamia Ternifolia Seed Oil (bio olej z ořechů makadámie), Glycerin (surovina rostlinného původu – hydratuje pokožku), Isoamyl Laurate  (ECOCERT certifikován – přírodní olej), Papaver Orientale Seed Oil (makový olej), Glyceryl Stearate Citrate , Propandiol (hydratační látka přírodního původu z kukuřice), Cetyl Alcohol (vosk a regulátor viskozity), C12-16 alcohols (regulátory viskozity), Hydrogenated Lecithin (lecitin tvoří fosfolipidickou ochrannou vrstvu pokožky), Palmitic acid (reguluje viskozitu), Polygonum Aviculare Extract (ELIX-IR™ truskavec ptačí), Hippophae Rhamnoides Fruit Extract (olej z plodů rakytníku řešetlákového), Royal Jelly (mateří kašička), Tocopherol (vitamín E – antioxidant), Sodium Levulinate, Sodium Anisate (sodné soli organických kyselin s bakteriostatickou funkcí – chrání produkt před znehodnocením), Caprylyl Glycol (emolient, snižuje ztráty vody v pokožce, podporuje konzervační systém), Alcohol (rozpouštědlo pro účinné látky přírodního původu), Sodium Benzoate (přírodní konzervant), Potassium Sorbate (přírodní konzervant), Xanthan Gum (přírodní regulátor viskozity), Sodium Phytate (látka přírodního původu, vážící ionty kovů do sloučenin), Citric Acid (úprava pH), Rosmarinus Officinalis Leaf Extract (esenciální olej z listů rozmarýnu lékařského), Parfum (pochází z přírodních esenciálních olejů).

Můj dojem

Krém Krásná paní (Havlík Apotéka) je bezesporu zatím nejlepší pleťový krém, jaký jsem vyzkoušela. Má moc příjemnou, jemně makovou vůni a sympatickou, přirozenou barvu. Krásně se roztírá a opravdu se hned vstřebává, aniž by zanechával na pleti nepříjemný film. Proto je vhodný i pod makeup či jiný podklad, který chcete použít pod líčení. Krému stačí maličko, používám množství o velikosti asi jako je jeden až dva klasické hrášky. Nejprve jemně vetřu konečky prstů po obličeji, krku a dekoltu, pak ještě jemně vklepu, aby se krém hezky vstřebal do kůže. Mám pocit, že má pleť už nepůsobí tak vysušeně. Tento krém mě baví používat, právě protože je tak příjemný a snadno se používá. Ke krémům, které se vstřebávají věčnost mám odpor, takže tenhle krém je teď mým favoritem, protože natřu a puf! moje kůže ho vcucne mžikem oka. A pravdu se mi moc líbí ta příjemná, přirozená a nevtíravá vůně, ta je opravdu krásná.

Co se vzhledu týče, krém je umístěný ve stříbrné tubě, kterou snadno otevřete špičkou umístěnou v druhém konci víčka (jako třeba Jesenku 🙂 ). Krém je opatřený štítkem s hezkým designem a textem, který vypadá jako psaný na klasickém psacím stroji. Stejně pěkný text najdete na papírové krabičce, ve které se tuba s krémem ukrývá. Tento krém vypadá tak dobře, že bych se ho nestyděla dát i jako dárek.

Koupit můžete jak menší balení (30 ml), tak větší (50 ml).

 

 

Tento krém za sebe doporučuji, za mě je báječný a moc příjemný.

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu