0
Recenze Vzhled

Recenze: Dámské hodinky Galaxy Watch od Samsungu

Slíbila jsem vám recenzi dámských hodinek Galaxy Watch značky Samsung, a tak tady ji máte!

Jde o krásné a elegantní sportovní hodinky, ale je to spíše elektronická hračka než typické hodinky. Mají totiž plno dalších funkcí, které oceníte. Zvláště, pokud sportujete (nebo s tím plánujete začít). Prodává se jak dámská verze, tak pánská. K hodinkám patří malá nabíječka. Tu stačí jen zapojit do elektřiny a hodinky na ně jednoduše odložit. Během nabíjení svítí malé červené světélko, když jsou hodinky nabité, rozsvítí se zelené.

Technické parametry

Jaké funkce využívám

Jako hodinky je nejvíce využívám pro hlídání času (jak taky jinak, jsou to hodinky, že jo). Pak využívám měření času u jednotlivých cviků (například u prkna), měřím jak moc vypiji tekutin přes den a využívám krokoměr. Miluji, jak vypadají, takže jsou pro mě rovněž důležitým módním doplňkem. A když se mi nechce lovit telefon v přeplněné kabelce a potřebuji prozvonit manžela, tak z hodinek dokonce volám.

Co se mi na nich líbí

Tyto hodinky jsou krásné a neuvěřitelně přizpůsobivé. Můžete si změnit jejich vzhled (dá se změnit design ciferníku a snadno si můžete vyměnit i řemínek za kožený). Hodinky se tak hodí ke všemu, jak ke společenskému, tak i sportovnímu oblečení. I funkce můžete maximálně uzpůsobit tomu, co chcete a potřebujete právě vy. Přes den mi to občas zavrní na ruce a pochválí mě to za dobré tempo či uplynutí nastaveného množství kroků. Mám nastavených 6000 kroků, které by měly být pro zdravý životní styl každodenním cílem. Líbí se mi možnost měřit množství vypitých tekutin. Jako člověk, co s tímhle válčí, to potřebuji jak sůl. Líbí se mi, jak se snadno a intuitivně používají. Otočné kolečko kolem ciferníku se krásně ovládá, protože je hezky cítit každý zoubek, o který se kolečko posune. Pogumovaná tlačítka se také snadno stlačují. A ciferník je dotykový. Hodinky jsou vodotěsné, což pro mě znamená, že před každým mytím nádobí nebo koupáním dětí je nemusím nutně sundavat. Nebo, kdybych šla do bazénu. Zvuk, při telefonování i při pouštění hudby je podle mě parádní. Zvláště s ohledem na to, že jde o hodinky. Díky propojení s Google se mi v hodinkách také objevují plánované události z kalendáře. Hodinky toho umí strašně moc a všechno je uzpůsobitelné, což mi dává pocit, že výrobci brali ohled na to, že každý člověk má individuální potřeby a požadavky. Já sice měřič stresu nebo spánku nevyužiji, ale najdou se lidi, pro které jsou to skvělé funkce. Těch možností, které hodinky nabízí, je strašně moc, a to se mi líbí.

Co se mi na nich nelíbí

U měření prkna se mi nelíbí dvě věci. První z nich je věta “you can do it”. Líbí se mi, že hodinky vás hlasově upozorní na střed a konec trvání cviku, ale jak řeknou těsně před uplynutím nastavené doby cviku You can do it, tak vždycky protáčím oči. Nevím, jestli je to tou intonací nebo čím, ale tohle fandění by si mohli nechat. Nicméně uznávám, že to může vadit jen mě. Druhou věcí je problém s okamžitým stopnutím času u trvání prkna. Když cvik dokončíte a hodinky ohlásí You´ve reached your target, tak nemáte možnost okamžitě čas stopnout. Trvá to pak asi ještě dvě tři kliknutí, než potvrdíte ukončení cviku. A to je otravné. Nicméně uznávám, že jsem možná jen ještě nepřišla na to, jak se to dá přenastavit.

Cena

Cena se pohybuje mezi 7 a 10 000 korun.

Fotografie

Jak může vypadat váš ciferník

Nabíjení

Hodí se ke všemu

Oficiální video

Fotografie s tabulkou s technickými parametry a horní fotografie s dámskou i pánskou verzí hodinek je z webu alza.cz, kde je rovněž možné hodinky zakoupit.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu