0
Doporučené Malování Ostatní

Přijďte na uměleckou výstavu malíře Filipa Šíchy do Strakonic!

Ahoj všichni!

Dnes pro vás mám skvělou zprávu! Bude se totiž konat výstava výtvarných děl mého brášky Filipa Šíchy, kterého můžete také znát například z TikToku nebo Instagramu.

Výstava se koná ve výstavních sálech strakonického hradu od 27. dubna (kdy je vernisáž od 17:00) do 28. května. Adresa: Zámek 1, 386 01 Strakonice

Proč vyrazit na výstavu

Výstavu vřele doporučuji navštívit. Uvidíte naživo některé obrazy, které jste mohli zahlédnout na sociálních sítích a věřte mi, naživo jsou malované obrazy vždy lepší než na fotce. Nevím čím to je, ale je to běžná věc – fotografie nepřenese zážitek z obrazu nikdy tak dobře jako vidět obraz na vlastní oči. Jedním z dalších důvodů je rozšíření rozhledu v moderní domácí výtvarné scéně, je až smutné, kolik lidí nedokáže vyjmenovat ani jednoho žijícího českého malíře.

Co Filip Šícha maluje

Od roku 2019 Filip maluje a maluje. Každý den. Můžete ho potkat většinou v oblečení a botách mocně pocákaných barvami. Je to prima kluk, skromný, pracovitý a kreativní. Časem si vypracoval specifický styl a barevnou paletu, kterou uvidíte v jeho obrazech. Soustředí se často na lidské tváře, ale experimentuje i s krajinami či dalšími tématy. Jeho malované tváře jsou originální, mají zajímavé výrazy a vyzařují poutavou energii. Jeho styl je profesionální, z obrazů je dobře vidět, že se se svými štětci výborně sžil a není ve své práci ničím omezován. Z jeho videí na sociálních sítích můžete krásně vidět, jak tráví svůj den – z velké části prací na plátnech, prací s barvou, skicováním, malováním a vším, co s tím souvisí.

Filip Šícha na sociálních sítích

Velmi aktivní je Filip Šícha na TikToku (www.tiktok.com/@filart.cz) a Instagramu (www.instagram.com/filart.cz/). Podívat se můžete i na jeho oficiální stránky https://filart.cz/, kde si můžete prohlédnout a koupit obrazy, plakáty, oblečení nebo třeba nádherně teplou deku s potiskem.

Rozhovory

Z elektrikáře umělcem. Smysl jsem našel v malování, říká výtvarník

Dostávám nápovědy ve formě snů, které chci zvěčnit, říká malíř z TikToku Filip Šícha

Závěrem

Na vernisáž (27. dubna od 17:00) a výstavu se moc těším. Bude to skvělé! Tak se vyfikněte a vyrazte se mnou od 27. dubna do 28. května za kulturou!

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu