0
Domácnost Návody Ostatní Rodina

Předvánoční článek

Ahoj všichni! Musím se hned v úvodu pochlubit, mám už téměř všechny dárky nachystané. Je to hezký pocit, když vím, že mi nezůstane žádný dárek trčet na poště až do ledna. A jak jste na tom vy?

V tomto článku se s vámi podělím o několik skvělých předvánočních tipů. Nejprve mi dovolte využít starších článků, které by vás mohly v tento předvánoční čas zajímat.

  1. V loňském článku jsem pro vás sepsala návod na to, jak ozdobit perníčky a označit dárky pro děti.
  2. Ještě tu mám článek, kde jsem psala o skvělém dárku mezi dospělými partnery (sice je to článek májový, ale dárek z lásky může ežet i pod vánočním stromečkem), tedy o poukazech.
  3. Poslední článek, který tu pro vás mám, je spíš obecně předvánoční a najdete tam například skvělý tip na formu na vánočku.

Tak a teď se pojďme nachystat na Vánoce 2019. Hezky v klidu a pohodě, s úsměvem na tváři a kuchyní vonící cukrovím. Moje kuchyně letos bude vonět především vanilkovými rohlíčky. A vánočka je také samozřejmost, jinak se ale žádné velké pečení u nás letos konat nebude. Jistě, čeká mě vánoční výzdoba , ale s tou začnu určitě až tak začátkem prosince. My si letos pořídili roztomilého skřítka, vysoký je asi 50 cm, jmenuje se Herbert a sedí na botníku na chodbě (v Jysku mají teď tyhle skřítky za 100 korun!). My máme červeného, ale prodávají i zeleného.

Přiznám se, že letos jsem opravdu ráda za možnost nakoupit dárky online, z pohodlí domova. Vyřešila jsem tak většinu dárků a nakoupila je večer, kdy už by kamenné obchody měly jistě zavřeno. Navíc bydlím v Písku a to není žádné velkoměsto, abych tu sehnala všechno, co si zamanu. Přes den mám moc práce, domácnost a tak, znáte to. Děti jsou teď navíc nemocné a snažím se domalovat před letošními Vánoci poslední psí portrét. Vzhledem k tomu, že jsem sotva začala (musela jsem nejprve jiný dokončit), tak mám co dělat. Už se moc těším, až vám po Vánocích ukáži své tři nejnovější psí portréty, které letos budou někomu ležet pod stromečkem!

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu