0
Doporučené Ostatní Rodina

Prázdninový deník

Prázdniny jsou coby kamenem dohodil a já už mám samozřejmě hlavu plnou plánů. Moc se těším, jak si prázdniny užiji se svojí rodinou a přáteli, dnes budu mluvit ale o skvělém nápadu, který jsem slyšela od paní učitelky, která učí moji dceru.

Prázdninový deník

Přestože starší dcera je teprve prvňáček, již umí zdatně psát a aby své psaní nenápadně a nenásilně procvičovala i během prázdnin, navrhla paní učitelka naší třídě, kdo chce, aby si vedl Prázdninový deník. Nebude se pochopitelně zapisovat každý den do nejmenších detailů, spíš se tak zběžně zapíše, když se odehraje třeba nějaká událost, výlet, zážitek, a to se popíše do deníku tak, jak dítě uzná za vhodné. Zápis se pak může libovolně doplnit obrázky, nálepkami, fotografiemi, vlepenými vstupenkami, zkrátka čímkoli.

Tento nápad bych ale rozšířila i na dospělé, kdo má zájem, ať vede svůj prázdninový deník, který pak, s případnými fotkami, bude tvořit krásnou sadu zaznamenaných vzpomínek. Já si ten svůj nejspíš stejně povedu tady na blogu, vždyť víte, že plno mých zážitků stejně publikuji tady, což funguje nejen jako zásobárna vzpomínek pro mě samotnou, ale také jako inspirace a recenze pro vás.

Přeji krásné sobotní ráno, my si jdeme dát zakysaný dort a pak vyrazíme k zelináři pro meloun bez pecek a do papírnictví, aby si dcera vybrala zápisník pro svůj prázdninový deník.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu