0
Recenze Vzhled

Orsay – krásné zlaté psaníčko za 300 KORUN!

Plesáte nebo se plesat chystáte? Hledáte vhodné psaníčko? Ještě teď je v akci tahle kráska, ale rychle, než ji vyprodají.

Protože se vám sem snažím dávat samé dobré tipy, nemohla jsem tuto minikabelku opomenout. Zlaté psaníčko od Orsay se nádherně třpytí, je velké tak akorát (na zrcátko, kapesník, peníze, telefon a rtěnku bohatě stačí) a co mě překvapilo, třpytky se nestírají. Takže když psaníčko přetřete rukou, ruka se vám třpytit nebude (nebo jen sotva znatelně). Psaníčko (nebo minikabelka) má dostatečně dlouhý zlatý řetízek, takže si jej mžete pověsit přes rameno. A ještě jednou – třpytí se až oči přecházejí. Chcete slyšet to nejlepší? Tahle kráska je teď ve výprodeji jen za 300 korun! To je cena jak za psaníčko od vietnamců, no fakt.

Já Orsay miluji. Tohle psaníčko určitě sedí a sluší každému. Nádherně se dá zkombinovat s černými, červenými, hnědými, zlatými nebo třeba klidně modrými šaty. Vlastně asi skoro s jakýmikoli. Jestli ve svém šatníku psaníčko postrádáte, tak neváhejte, ony tyhle věci ve výprodeji mizí velmi rychle.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu