0
Ostatní

O novém Lidlu v Písku, malování pravou hemisférou a vylepšení v kuchyni

Ahoj přátelé! Už jste slyšeli o kreslení pravou hemisférou? Vždycky, když slyším ten název, tak si představím půlku mozku s ručičkama, jak něco kreslí. Základní myšlenkou ale je jednoduše přimět se vnímat předlohu a samotné kreslení pravou částí mozku, která je tvůrčí, využívá intuici, představivost. Levá hemisféra se naopak soustředí na logiku a výpočty. Můj táta a bráškové na kurz vyrazili a já bych vám teď moc ráda ukázala výsledek kurzu. Přijde mi to super, jsem na ně moc pyšná, jaký pokrok udělali během tak krátké chvíle! Myslím, že snadno poznáte, který obrázek je ze začátku kurzu a který z jeho konce (první dva kreslil můj táta, druhé dva můj brácha).

To je něco, že?

Tak a teď se pochlubím vylepšením v kuchyni. Můj muž mi na zeď dal magnetickou lištu, takže už nemusím mít nože ve stojánku na lince (což zabíralo místo). K tomu mi dal na linku stojánek z Ikei, který má sloužit jako odkapávač na nádobí, ale elegantně mi do něj naskládal dřevěná kuchyňská prkénka.  Dřív jsem tam prkénka opírala o zeď, všechno mi to padalo a překáželo. A teď? Radost podívat 🙂

To máte jako takový malý tip, jestli se Vám to doma taky válí a překáží na kuchyňské lince. A teď na skok k autobusového nádraží v Písku, u kterého vyrostli Lidl. Už tu jeden stál, ale tenhle je… vylepšený.

Dole jsou krytá parkovací místa a nabíjecí stanici například pro elektromobily. Dole vylezete z auta, vejdete do Lidlu, vezmete si dole vozík a vyjedete po eskalátoru do patra a tam vesele nakupujete, ať už čerstvé květiny, pečivo, ovoce a zeleninu, balené maso, mléčné výrobky a další.

Byla jsem se tam podívat hned jak otevřeli. První týden měli na téměř vše 20% slevu, což bylo super, ale ten nával byl šílený! Když jsem tam byla dnes, už tam bylo krásně vylidněno, takže jsem vám to tam mohla trochu nafotit 🙂

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu