0
Doporučené Ostatní Recenze Rodina

Naše první narozeninová oslava v dětské herně Caplík (České Budějovice)

Dneska vám budu vyprávět o narozeninové oslavě a o dětské herně Caplík.

Nedávno jsme se se sestrou rozhodly, že uspořádáme narozeninovou oslavu. Řízením osudu se má a sestry dcera narodily ve stejný den, i když s několikaletým odstupem. To si žádá společnou oslavu!

Má sestřička se rozhodla vzít věci do svých rukou (díky ségra!) a já nechala na ní, aby vybrala místo a čas oslavy. Protože sestra navštěvuje s dětmi v Českých Budějovicích jisté dětské centrum, napadlo ji, že by se oslava možná mohla konat tam. Domluvila se s obsluhou a napsala mi, že je vše zařízeno. Nejen, že se dalo na všem domluvit, ale dostala tak prima nabídku, že to ani nečekala.

Skvělé bylo, že jsme si mohli udělat oslavu pro uzavřenou společnost a přinést vlastní občerstvení, pití jsme si objednávali u pultu. Obsluhovala nás milá paní a pán, musím říct zcela upřímně, že byli velice ochotní a tímto na dálku jim ještě jednou děkuji. Abych řekla pravdu, neměla jsem nejmenší tušení, co čekat. Nikdy jsem v dětské herně Caplík nebyla. Ze zkušenosti vím, že se dětské herny mohou velice lišit, ať již ve velikosti prostor, vybavenosti nebo obsluze.

Má dcera nadšeně chystala pozvánky pro kamarády, já objednala dort a nakoupila dárky, nachystala pomazánku, nakoupila pečivo a ovoce, manžel domluvil hlídání naší fenky a bylo. V den oslavy jsem už věděla, že dceři přijedou kamarádi, což mi udělalo velikou radost. Pochopitelně zvala děti v Písku a oslava byla v Českých Budějovicích, a tak jsem měla obavy, aby vůbec někdo z jejích kamarádů dorazil. Vyzvedla jsem dort, naházela věci do auta, manžel odvezl Happy k paní na hlídání a jeli jsme do Budějovic. Stavili jsme se před oslavou u sestry doma, švagr dělal špagety Carbonara (výborné, Vojto 🙂 ). Ale čas utíkal, takže jsme se za chvilku zase sbalili a vyrazili do herny.

Sešli jsme se všichni v dětském centru Caplík, kde jsme měli oslavu naplánovanou na jednu hodinu odpoledne. Je to v KD Vltava, trochu jsme to tam hledali, ale nakonec jsme hernu našli. Najdete ji na kraji budovy, s dohledem na kašnu. Vynesli jsme zásoby do schodů, a když jsme vše odložili, mohli jsme si prohlédnout, jak to v Caplíku vypadá. Byla jsem nadšená. Skvěle nachystané stoly, spousta prostoru na hraní, hračky, všechno připravené. Během malé chvilky se přihrnuli všichni hosté a mohla začít zábava. Slečna dokonce měla připravený program pro děti, malování na obličej a hry, například “sochy” a tak podobně.

Děti se nenudily ani sekundu. Všude bylo s čím si hrát, po čem skákat, na co kreslit. Dospělí se strategicky rozprostřeli, chlapi ke stolu s chlebíčky, ženské do hloučku kolem kávy. Občas se některý z rodičů zvedl, aby zkontroloval svého potomka. V herně stál dokonce nafukovací hrad, který děti okamžitě oblehly. Já si dala sypaný čaj a užívala si. Kroužila jsem po prostorách centra, drbala s ženskými, kontrolovala děti a nekontrolovatelně se futrovala. Sestra připravila věnečky a kremrole a i ostatní donesli spoustu dobrot.

Když jsme se všichni sešli, rozkrojili jsme dorty (měli jsme na místě možnost skladovat dorty v lednici). Dort jsem opět objednala z Upekla (tentokrát si dcera vybrala pusinkový), sestřička ve své šikovnosti dort upekla sama. Klobouk dolů, ségra. Dorty mizely s nečekanou rychlostí, a byly oba vážně výborné.

Oslavenkyně si hrály s kamarády a všichni byli spokojení. A musím také dodat, že toalety byly čisté a ani toaletní papír nechyběl. Vlastně nechybělo vůbec nic. Všechno bylo připravené, všechno co jsme potřebovali jsme dostali. A obsluha byla celou dobu k dispozici a byla moc milá, toho si cením. Zkuste si vzpomenout, kdy jste naposledy viděli milou obsluhu, no? 😀

Že se všichni dobře bavili, a především děti, dokládá fakt, že je rodiče museli pomalu v slzách táhnout domů a skoro násilím. Nikdo nechtěl domů. Byli jsme v herně několik hodin a pořád jim to bylo málo! 😀

Proto mohu dětskou hernu Caplík v Českých Budějovicích pro jakoukoliv dětskou oslavu vřele doporučit!

Když jsme dojeli domů, jel manžel pro Happy. Samozřejmě začala poprvé hárat. Poprvé ji někdo hlídá jinde než doma a ona začne hárat. No co, stejně už jsme to čekali. Teď teprve zjistíme, co to v realitě vlastně znamená, zatím jsme obeznámeni jen s teorií. 😀

Důležité informace

webové stránky herny: www.caplik.cz
facebook: Centrum Caplík
kontakt: Mirka Caplová, telefon: +420 724 166 169, caplovam@seznam.cz
adresa: KD Vltava (levý vchod)
Fr. Ondříčka 46
370 11, České Budějovice

Děkujeme za prima oslavu!

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu