0
Doporučené Recenze

Najdi mě! Dobrodružství ve vzduchu s vlkem Bernardem

A je tady další recenze na knížku s vlkem Bernardem, v pořadí již čtvrtá. Tentokrát se podíváme do vzduchu, kde vlkovi bude s procvičováním zraku pomáhat nová kamarádka – červenka Robin.

Potrénujte si zrak se svými dětmi a pomozte vlkovi Bernardovi najít dvojice vzducholodí, motýla, který vypadá jinak než ostatní nebo mimozemšťana s rýmou. Knížka Najdi mě! Dobrodružství ve vzduchu s vlkem Bernardem je opět okouzlující, má krásné, barevné ilustrace a užijete si s ní a se svými dětmi plno zábavného hledání.

Vybrat si můžete i některou z předchozích knih s vlkem Bernardem nebo si na ně přečíst mé recenze:

Když si nebudete vědět rady, na konci knihy najdete část, kde najdete zvýrazněné cíle hledání. Nevzdávejte se však příliš snadno, často stačí hledat jen o malinkou chvilku déle.

Ukázka

Můj názor

Není divu, že jsem opět nadšená. Mé děti mi nosí knížky s vlkem Bernardem pod nos a chtějí hledat. Smějí se legračním úkolům a pátrají na stránkách mezi krásnými ilustracemi. Knížka jednoduchým způsobem přiměje čtenáře ke soustředění a procvičuje zrak a všímavost. Díky přibývajícím knížkám s vlkem Bernardem se nám v knihovničce začíná tvořit krásná kolekce.

Knížku Najdi mě! Dobrodružství ve vzduchu s vlkem Bernardem doporučuji všema deseti, stejně jako ty předchozí s vlkem Bernardem.

O knize

Knížku Najdi mě! Dobrodružství ve vzduchu s vlkem Bernardem ilustrovala úžasná Agnese Baruzziová, vydalo ji nakladatelství Grada pod značkou Bambook a má 48 stran. Za knížku velice děkuji.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu