0
Doporučené Recenze

Najdi mě! Dobrodružství pod zemí s vlkem Bernardem

Vlk Bernard je dobrodruh. Už jsme s ním zažili dobrodružství v lese, pak v moři a teď nás s ním čeká dokonce dobrodružství pod zemí.

Pro ty z vás, komu unikly mé dvě předchozí recenze na knížky s vlkem Bernardem, toto jsou knížky plné ilustrací a jejich cílem je trénovat zrak čtenáře díky hledání. Co budete hledat? Různé věci, rostliny i zvířata. A věřte mi, vy i vaše děti si to jistě užijete.

V knize Najdi mě! Dobrodružství pod zemí s vlkem Bernardem vlka Bernarda provází malý černý krtek. Ten pomáhá Bernardovi cvičit pod zemí jeho zrak tím, že mu pokládá různé otázky a chce, aby vlk hledal. A co? Třeba mravenčí královnu, ztracené klíče, netopýra, který si hraje na piráta nebo stejné dvojice zaparkovaných aut.

Můj názor

Díky krásným ilustracím si sérii knih s vlkem Bernardem snadno zamilujete, tak jako já a mé děti. Hledání je zábavné a občas není vůbec jednoduché, což je dobře, protože to děti i vás bude nutit se skutečně soustředit a pečlivě hledat. Knížka je nejen krásná a praktická, ale také zábavná. Díky svému většímu formátu se v knihovničce dobře hledá a s ostatními knihami s vlkem Bernardem tvoří krásnou sbírku. Na konci knihy jsou i odpovědi na otázky, v “zamlženém” obrázku tam najdete zvýrazněná ta zvířata (či předměty), která jste měli hledat.

S potěšením mohu i tuto knihu vřele doporučit, pokud vás a vaše děti baví hledání.

O knize

Agnese Baruzziová je ilustrátorkou knihy Najdi mě! Dobrodružství pod zemí s vlkem Barnardem, kniha má 48 stran a vydalo ji nakladatelství Grada pod značkou Bambook, která je zaměřená především na dětskou literaturu. Tímto za knížku velice děkuji.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu