0
Domácnost Malování Rodina

Můj nový pracovní a tvořivý koutek ❤

Dnes mi velikou radost udělal manžel, který pro mě vytvořil kreativní koutek, kde mohu v klidu tvořit a pracovat. Stačilo pár doplňků z Ikei, stůl a voila! můj vlastní tvořivý koutek je na světě.

Na větší plátna to sice není, to si budu muset brát jako vždy na kuchyňský stůl, ale s A4, možná A3 na šířku jsem v pohodě. Můžu si tu trénovat akryl, akvarel i pastel. Teď už jen sehnat lampičku s “denním světlem” a můžu malovat kdy se mi jen zlíbí! A konečně mám jedno stálé místo na notebook, který se mi nebude povalovat všude možně. Juchů!

Jako první počin ve svém koutku píši tento krátký nadšený článek plný radosti. Jak vidíte, jde o jednu poličku (mám na ní fixativ, lak a pastely), tři tyče s kelímky (ozdobenými barevnými srdíčky podle akrylových barev a odstínů, které jsou v jednotlivých kelímcích) a malou poličku na kořenky s kořenkami (ve kterých mám drobnosti jako gumy, perka nebo pečetící vosky ve tvaru granulek). Pak stůl a pod ním můj noční stolek (který se mi bohužel vedle postele nevejde).

Mám za sebou ale celkově krásný den. Byla jsem hodně venku s dětmi, hrály jsme si na zahrádce a znovu jsem si pročítala knihu Zamilujte si svůj domov, který brzy půjčím kamarádce. Je to skvělá kniha a líbí se mi snad čím dál víc. Je výborně napsaná, je plná dobrých myšlenek a ukázek. Já musím říct, že název “Zamilujte si svůj domov” působí, jako že si knihu čtu, protože jsem si svůj domov dosud nezamilovala, ale opak je pravdou. Já svůj domov miluji. Proto mi asi také období karantény nikdy nepřišlo tak hrozné. Doma mám všechno, co potřebuji. Rodinu, jídlo, výtvarné pomůcky, televizi a internet… A protože máme přístup i na soukromou zahrádku hned u voňavého lesa, nemám si nač stěžovat. Kniha se mi ale líbí i tak. Myslím, že je příjemně motivační, po přečtení mám hned větší chuť pustit se do denního úklidu. Protože i když svůj domov velice miluji, vytírání podlahy nebo úklid kočičí toalety nepatří mezi mé nejoblíbenější činnosti. Ale pořád lepší než plánování jídel a sepisování nákupního seznamu. Na to, jak ráda vařím a peču, tak tolik potřebné plánování vyloženě nemám ráda. Třeba se mi v novém koutku bude plánovat lépe. Uvidíme.

Mějte krásný večer!

Také by se vám mohlo líbit...

2 Komentáře

  • Odpovědět
    Alena
    2.5.2020 at 9:16

    Přeji hodně krásných obrázků u nového stolečku.

Přidat komentář

Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

Přihlášení bylo úspěšné.

Sdílet na Pinterestu