0
Recenze Rodina

Medvědí akademie

Už jsem psala článek o tom, jak moje děti zaujaly pracovní sešity s názvem Cestičky. Na rozdíl od Cestiček jsou všechny díly Medvědí akademie pro tříleté děti. A ano, na rozdíl od Cestiček vyšly Medvědí akademie jen čtyři díly.

 

Co obsahuje Medvědí akademie

Jinak je ale princip stejný, sešity obsahují jednoduché úkoly a papír s nálepkami, umístěný ve středu sešitu. Setkala jsem se ale s jednou nepříjemností, ne všechny nálepky šly snadno vyjmout z papíru. Docházelo pak k trhání. Asi nebyly řádně ořezané. Upřímně nevím, jestli je tento problém u všech těchto sešitů nebo je to třeba jen vada tohoto konkrétního kusu. Celkově se bohužel dětem nálepky velmi špatně vyndavají, i ty co byly ořezané dobře.

Medvědí akademie děti velice baví a já je doporučuji stejně jako Cestičky. Nejde jen o zábavu, úkoly pomáhají dětem procvičovat ruku a trénují jejich soustředěnost. Přesto, že jsou tyto sešity určené pro tříleté děti, poradí si s nimi i má dvouletá dcera. Koupila jsem je za 49 korun za kus v píseckém knihkupectví Elim. Vydalo nakladatelství AKSJOMAT.

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu