0
Malování Ostatní

Maluji fenku labradora jménem Roxy

Posledních pár  týdnů jsem se věnovala portrétu krásné labradorky jménem Roxy.

Malovala jsem ji podle fotografie. Roxy má tmavou srst, což byla pro můj štětec novinka, nicméně se mi podařilo si s tím poradit. Kouzlo je v tom pořádně vnímat barvy. Roxy totiž není jen černá jako tma, její srst má v sobě řadu odstínů šedi a modři. Díky odleskům, světlu a stínům a odstínům různých barev ožila na plátně 40 x 40 cm (musím uznat, že je to můj oblíbený rozměr). Malovala jsem ji, jak jinak, akrylovými barvami. Pozadí, jak je mým zvykem, bylo divoké, živé a barevné, s mnoha tahy polosuchého štětce. Barvy, jako je růžová, bílá či zlatá k sobě nádherně ladí a myslím, že pro Roxy udělali úžasné pozadí.

Celý obrázek je veselý, pozitivní a živý a bude na zdi vypadat skvěle. Předávala jsem jej v pátek, kdy byl později darován k úžasným padesátým narozeninám! To je pro mě pocta, že jsem pro někoho mohla vytvořit dárek, navíc na tak významné narozeniny. Doslechla jsem se, že Roxy na plátně měla u oslavenkyně úspěch a musím říct, že mě opravdu nefalšovaně těší, když mohu vidět (číst, slyšet…) pozitivní reakci na svůj obrázek. Děkuji slečně Petře Titlové za důvěru, kterou vložila do mě a mých schopností.

Fotky z procesu malování…

a tady je hotový obrázek!

Pokud i vy máte zájem o portrét pejska, napište mi. Můžete mi napsat rovnou zde na blogu nebo na email cirklova.b@gmail.com a domluvíme se.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu