0
Ostatní

Liška Šiška ve školce

Po úspěchu s předchozí knížkou s názvem Liška Šiška u doktora jsem se rozhodla pro knížku Liška Šiška ve školce. Moje děti jsou nadšené.

Liška Šiška ve školce je krásná knížka. Kombinuje milý příběh o plyšové lišce Šišce a jejích kamarádech. V minulé knize liška Šiška zůstala přes noc v čekárně u dětské doktorky, nyní ale zůstala přes noc ve školce. Co všechno tam zažila?

Anotace

Znáte malou Adélku, která tak ráda chodí do školky a pomáhá paní učitelce uklízet hračky? Adélka má svou oblíbenou plyšovou hračku lišku Šišku a tu si občas bere do školky s sebou. Jednoho dne ji ale ve školce zapomene.  Co bude s liškou Šiškou? Jak se ve školce zabaví, bude mít co jíst a nebude jí tam smutno? A co vůbec dělají hračky ve školce, když jsou kluci a holky doma? Všechno se dozvíte, když si přečtete milou pohádku o tom, co se děje ve školce, když děti odejdou.

Můj dojem

Je to oficiální, Liška Šiška v jakékoli podobě je u nás doma oblíbená. Děti si okamžitě zamilovaly příběh o plyšové lišce Šišce, její zapomnětlivé holčičce Adélce a kamarádech, které liška Šiška ve školce potká. Tentokrát zažije liška Šiška ve školce velikou narozeninovou oslavu, kterou ostatním hračkám pomůže pro kamaráda (ledního medvěda) připravit. Příběh je krásně napsaný a celou knížku bohatě doprovází milé a veselé ilustrace od Báry Buchalové.

Knížka je úžasná a s dětmi moc doufáme, že vyjdou i další dobrodružství Lišky Šišky!

O knize

Knížku Liška Šiška ve školce napsala Iva Gecková, ilustrovala Bára Buchalová a vydalo nakladatelství Grada pod značkou Bambook. Tímto za knížku nakladatelství velice děkuji.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu