0
Doporučené Ostatní

Krásné vánoční svátky

Krásný první svátek vánoční, moji milí čtenáři. Doufám, že jste si letos užili krásné pohodové Vánoce plné radosti a lásky.

Letošní Vánoce byly u nás jedním slovem pohodové. Právě tak, jak jsem si přála. Dostala jsem pár krásných dárečků, příjemný svetr, hezké pyžamo, solnou lampu, dřevěnou brož s modrým motýlkem… Děti zase Ježíšek obdaroval vědeckou sadou, sadou na výrobu koupelových bomb, deskovou hrou, ponožkami, knížkou, plyšáky a dokonce kytarou na zkoušku. Totiž, abyste tomu rozuměli, po zkušenostech se Ježíšek rozhodl, že kytaru na zkoušku půjčí, a pokud hra na kytaru dceru zaujme tak, jak všichni doufají, dostane kytaru novou. Pokud ne, bude kytara Ježíškovi třeba po třech měsících vrácena a bude klid. Já vím. Geniální. 😀

Cukroví mizí překvapivě rychle, na rozdíl třeba od bramboračky. Největší úspěch mají včelí úly, na které sem musím dát recept. Jsou snadné a vážně moc dobré. Dnes budeme dojídat salát a řízky, zítra bude svíčková. Máme nacpanou lednici a břicha také. Užívejte si a brzy ahoj!

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu