0
Vzhled

Krásné růžičky do uší

Už před dlouhou dobou jsem narazila na fleru na krásné růžičky v podobě náušnic. Dlouho jsem uvažovala, že si nějaké vyberu a koupím, ale nějak na to nedošlo. Až jednoho dne…

Letos jsem slavila 27 narozeniny. Moje rodina mi darovala překrásné dárky a všichni mi udělali velikou radost. Dostala jsem kolo (sportem ku zdraví!), dekorativní špalek (skvělé sedátko pro nejmladší dceru), kytici tulipánů, kabelku Dara bags, bomboniéru, dort (no jo, já a sladké…) a náušničky v podobě růžiček. Samé skvělé dárky.

Růžičky do uší jsem dostala od brášky, který neměl tušení, že jsem nad nimi někdy uvažovala. Vybral krásné jarní barvy, světle zelené, světle modré a žluté, které mají uvnitř perlu.

Přidávám vám tady k inspiraci nádherné růžičky od jedné umělkyně z fleru s přezdívkou Kaori, která tyhle růžičkové náušnice vyrábí. Můžete si vybrat visací i nevisící, jen si nejsem jistá tělovými barvami, nechci aby o vypadalo, že mám na uchu nějakou bouli. Možná že by šly růžičky i v tělové barvě, ale musely by být buď visací nebo v dostatečně “rozkvetlém” stavu (a ne taková ta uzavřená poupata). V nabídce má slečna i sady náušnic v moc pěkných barvách. Jestli se vám tyhle růžičkové náušnice líbí, tak je můžete koupit přímo tady.

Visací náušnice

Sady náušnic

Náušnice s perličkou

Fotografie převzaty ze stránky fler.cz

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu