0
Domácnost Doporučené

Koupelové bomby, které mě zaujaly!

Jak si zdokonalit pobyt ve vaně? Koupelovou bombou! V dnešním článku vám chci ukázat několik bombastických koupelových bomb, na které jsem narazila.

Koupelové bomby mohou mít nejrůznější tvary, vůně a barvy. Díky tomu jsou některé úžasně originální, veselé a hravé nebo kouzelně třpytivé až mystické!

Mňam!

Šumáky ve tvaru nejrůznějších dobrot, to je něco pro mě! A když k tomu krásně voní, to je pak koupel opravdovým požitkem. Vyberte si třeba vesele žlutý  banánový šumák (110 g nyní v akci za 120 Kč), donut s růžovou polevou jako ze Simpsonových (150 g nyní v akci za 102 Kč) nebo šumáky ve tvaru tabulky čokolády  (440 g nyní v akci za 289 Kč). Jestli chcete někomu udělat radost, můžete si také vybrat dárkovou sadu Špetka kouzel (470 Kč) nebo Sweet Illusion (nyní v akci za 432 Kč)!

To je krása!

Bojíte se, že si omylem ukousnete ze šumáku, když bude vypadat jako jídlo? Pak si vyberte roztomilý šumák ve tvaru gumové kachničky (130 g, 199 Kč), veselého sněhuláka (160g, 79 Kč), krásnou sadu s motýli a květinami (3 x 60 g, 279 Kč) nebo pandu (160 g, 79 Kč)!

Doufám, že se vám můj dnešní výběr líbil a inspiroval vás k pěkné relaxační koupeli. Mějte se krásně, přátelé! ♥

Fotografie z: Vivantis.cz

 

 

 

 

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu