0
Ostatní

Jen pár slov

Včera jsem zažila něco neobvyklého. Lidé se na mě usmívali. V řeznictví, u lékaře, na úřadě, v obchodě. A musím říct, že to pro mě byl šok. Příjemný šok.

Bylo horko na padnutí, ale měla jsem nějaké pochůzky a bylo třeba je vyřídit. Musím říct, že to, jak na mě byli všichni opravdu upřímně milí a jak se všichni usmívali, mi zvedlo i tak vcelku dobrou náladu na úroveň čiré radosti. Je úžasné, co pár úsměvů a milé jednání dokáže. Jak fantasticky na člověka působí. Možná o to víc, že na to obyčejně není člověk zvyklý, protože velmi často najdete za pulty či pokladnami lidi nerudné a vzteklé. Tím spíš v tomto počasí. No, někde i když je počasí ideální, ale vedra dokáží udělat vzteklouna i z člověka jindy naprosto klidného.

Takže pondělí začalo krásně. Pustila jsem se do hledání vhodného doménového jména pro svůj chystaný web. Dozvěděla jsem se, že výstavu, kterou plánuji v písecké Sladovně, bude možné uskutečnit až v roce 2021. Je příliš mnoho jiných umělců, kteří chtějí vystavovat před námi (plánujeme společnou výstavu spolu s mojí kamarádkou Michaelou Koblencovou). To ale nevadí, máme čas tvořit a plánovat. Případně uspořádáme zatím nějakou výstavu i někde jinde po písecku. Taky jsem stihla plno jiné práce (a tentokrát nemyslím tu v domácnosti), kterou bylo třeba udělat. Například jsem přidala pár nových fotek zdarma ke stažení na tombara.cz a pár šablon na divi.cz.

Jestli mohu doporučit v těchto horkých dnech nějaký lehký, studený oběd, zkuste bílý jogurt s ovocem. Nakrájíte jablko, hrušku, banán, kiwi, pomeranč nebo i jiné ovoce dle chuti na malé kostičky a smíchejte s jogurtem. Můžete dosladit medem, ale není to nutné. To je ideální oběd do šílených veder, lehké, dobré a studené. Mňam!

Užili jsme si i pěkný podvečer na zahrádce. Včerejšek tímto považuji za úspěšný a velmi příjemný den.

Co tím chci říct? Usmívejte se a přijímejte úsměvy. Fungují jako balzám na duši 🙂 Přeji krásný začátek týdne vám všem!

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu