0
Ostatní Vzhled

Jak jsem nedokončila PIIT28

Včera jsem měla zlost a byla jsem opravdu zklamaná. Do dokončení cvičebního programu od Cassey Ho s názvem PIIT28 (Pilates Intense Interval Training) mi zbývaly asi tři dny. Tři dny! A já ho nebyla schopná dokončit.

Každý den jsem se přemluvila ke cvičení. I když jsem toho měla až nad hlavu, i když se mi vůbec, ale vůbec nechtělo. Stejně jsem vytáhla podložku, oblékla legíny, nazula si tenisky a šla cvičit. Jenže pak jsem zase onemocněla. Znáte takovou tu hnusnou rýmu, kdy se cítíte, jako byste vůbec nebyly ve své kůži? Bolí vás v krku, bolí vás hlava, máte ucpané dutiny, sotva mluvíme, chroptíte a po těle jako by vám běhaly stovky mravenců? Tak přesně to mám teď já. Není šance, abych odcvičila své cvičení, sotva začnu poskakovat nebo dám hlavu dolů, začne mě hlava bolet. Věřím, že nemoc není výmluva, protože kdybych mohla, tak zbývající tři dny odcvičím. Vždyť jsem odcvičila 25 předchozích! Strašně mě to štve. Až budu zdravá, budu muset začít hezky od začátku. To našve, věřte mi.

Tak jistě, mohla jsem podvádět. Mohla jsem tvrdit, že jsem to docvičila celé, vždyť co jsou tři dny, no ne? Kdo by se to dozvěděl? A to je to. Já bych to věděla. A u cvičení, ať je to jakékoli cvičení, je upřímnost sama k sobě velmi podstatná. K čemu by bylo podvádět? Vždyť bych z toho ani neměla radost. A radši přiznám, že jsem to nedokončila a chvilku se budu vztekat než abych podváděla.

Tak jo, vylila jsem si srdíčko a teď něco veselejšího. Budu malovat dalšího krásného pejska! Vlastně už mám v pořadí tři pejsky, které budu malovat a nemůžu se dočkat! A další super zpráva, začínám plánovat na příští rok i výstavu. Vše se dozvíte včas, ale říkala jsem si, že je krásné mít sny, ale ještě krásnější je plnit je ve skutečnost. Až bude výstava aktuální, dám vám včas vědět a všichni jste na ni samozřejmě zváni.

Také by se vám mohlo líbit...

Žádné komentáře

    Přidat komentář

    Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

    Přihlášení bylo úspěšné.

    Sdílet na Pinterestu