0
Vzhled

Inspirace: plavky, spodní prádlo a noční košilka

Dneska jsem navštívila několik webových stránek a objevila několik krásných věcí, o které se chci podělit.

Inspirace na mě vyskakuje všude možně. Ať už na sociálních sítích, přeposílané odkazy od kamarádů či rodiny nebo klasická tištěná reklama. A jednou za čas najdu mezi tím vším reklamním šumem i něco, co vynikne. Něco, co mě zaujme. Dneska to jsou jedny krásné moderní plavky s promyšleným střihem, jedna krásná noční košilka a kalhotky s originálním a velmi barevným potiskem. Připraveni? Jdeme na to 🙂

Dámské dvoudílné plavky Laguna Brassiere Blue

Propracovaný střih co nechá vyniknout křivky, krásné odstíny modré a do toho podprsenka s push-up efektem. Tyto krásné plavky sice stojí okolo 1000 korun (záleží na případné akci), ale podle vzhledu a porovnání s konkurencí to vypadá, že tyto plavky “za to budou stát”.

Dámské dvoudílné plavky Laguna Bustier Blue

Pokud máte raději variantu s jiným typem podprsenky, nabízí se velmi podobná varianta, která vám ale v takovém případě bude nejspíš vyhovovat více.

 

Noční košilka Hillary

Astratex nabízí také krásné noční košilky. Mě padla do oka tahle krásná čistě bílá košilka, která má kouzelné krajkové krátké rukávy, záda jemné krajkové ozdobení spodního lemu košilky. Navíc je košilka doplněna důmyslným výstřihem v podobě ozdobné “slzičky”. Mě se nejvíc líbí čistě bílá, ale v nabídce je i černá a červená varianta.

 

Kalhotky Aqualogy

Tohle na mě vyskočilo na Facebooku a musím se přiznat, že ty barvy a vzory mě zaujaly. Já barvičky ráda. Kalhotky vypadají pěkně, materiál bude pohodlný, jen mě zklamala nabídka co se velikostí týče. Moc možností není, když se podíváte. Často všechny velikosti nemají, ať už jsou vyprodané nebo nikdy nebyly, ale přijde mi to škoda.

Fotky převzaty z Astratex.cz a aqalogy.cz.

Také by se vám mohlo líbit...

1 komentář

Přidat komentář

Odebírejte newsletter a dostanete upozornění na každý nový článek 

Přihlášení bylo úspěšné.

Sdílet na Pinterestu